15 / 05 / 2024

Turistik tesislerde yer yok

Turistik tesislerde yer yok

Kurban Bayramı tatili turizmcinin yüzünü güldürdü. Tatilciler rotayı turizm cenneti Muğla'ya çevirirken Bodrum, Marmaris ve Fethiye'deki 4 ve 5 yıldızlı otellerin tamamı doldu. Turistik tesislerde yer kalmadı.

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Merkez Uçhisar Kasabası'nda yer alan turistik amaçlı mağazayı 25 yıllığına kiraya verecek.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Kars'ta turistik yapılar restore ediliyor!

Kars'ta yer alan turistik ve tarihi yapılar turizmi canlandırmak için restore ediliyor. 

Kemer'de 12.8 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan turistik tesisi 12 milyon 840 bin 30 TL'ye satıyor...

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

Afyonkarahisar Merkez'de 3,6 milyon TL'ye Turistik Tesis alanı!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan Turistik Tesis Alanı 3 milyon 685 bin 781,90 TL bedelle satılıyor.

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Üsküdar'da 16 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi'nde yer alan turistik tesisi 16 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.  Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 26 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek. 

Kemer'de 75.4 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis ve arsası!

Antalya ili Kemer İlçesi Çamyuva Mahallesi'nde yer alan turistik tesis ve arsası vasıflı gayrimenkul 75 milyon 460 bin 430 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

TOKİ, Diyarbakır Sur'u yeniden inşa edecek!

Diyarbakır Sur İlçesinde kentsel dönüşüm uygulanacak ve burası İstanbul'un tarihi yarımadasına benzer bir kimliğe bürünecek. tarihi ve turistik bir yer olarak düzenlenirken burada Sur'daki tarihi mahalleler için TOKİ devrede.

Turistik tesislerde yer yok Haberi

Turistik tesislerde yer yok


Kurban Bayramı tatili turizmcinin yüzünü güldürdü. Tatilciler rotayı turizm cenneti Muğla'ya çevirirken Bodrum, Marmaris ve Fethiye'deki 4 ve 5 yıldızlı otellerin tamamı doldu. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, yerli turist patlaması yaşandığını söyledi. 


Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Muğla'da 5 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle oteller doldu taştı. Hava sıcaklıklarının mevsim değerinin üzerinde olmasıyla birlikte tatil rağbeti arttı. Bodrum, Marmaris ve Fethiye'de 4 ve 5 yıldızlı otellerde yer kalmadı. Turizm merkezlerinde yaşanan bu doluluk turizmci ve esnafa sonbahar bereketi yaşattı. 


YERLİ TURİST PATLAMASI 

Türkiye Seyahat Acenteları Birliği (TÜRSAB) Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ , " Marmaris'te 60 bin yatak kapasitesi var. Bunların büyük bölümü 4 ve 5 yıldızlı oteller oluşturuyor. 5 günlük Kurban...