12 / 05 / 2024

turizm destek paketleri

turizm destek paketleri

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB), Turizm Destek Paketi Raporu'na göre,Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri yüzde 3,5 ekside görünürken, Türkiye'ye ocak-şubat aylarında gelen turist sayısı toplamda yüzde 5,4 arttı.

Bankalardan 2 yıl ödemesiz, düşük faizli kredi imkânı! Paraya ihtiyacı olanlara hızır gibi yetişti!

Deprem felaketinden etkilenen bölgelerin yeniden yapılanma sürecinde finansal destek paketleri ve krediler açıklanmaya başlandı. Bu çerçevede yalnızca deprem bölgesinde değil, deprem riskli bölgede yaşayan kişilerin evini yıkmak yerine güçlendirmesi için 240 bin TL’ye kadar kredi sağlanabiliyor.

Bankalar depremzedeye destek için seferber oldu! İşte, bankaların depremzedelere yönelik destek paketleri!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bankalar da seferber olarak depremzedelere yönelik destek paketlerini açıklamaya başladı. Depremzedelerin kredi ve kredi kartı borçları 6 ay ertelenirken, vefat edenlerin ise borçları silindi.

Ziraat Bankası'ndan ödenecek paranın miktarı belli oldu

Depremden etkilenen bölgeye yönelik devlet tarafından destek paketleri hazırlanmaya devam ediyor. Son olarak vatandaşların çok sık gündeme getirdiği önemli bir konu için de destek paketi hazırlandı.

İşsizseniz ilaç gibi gelecek! Bakanlık tam 2.833 TL veriyor! Nasıl başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çeşitli destek paketleri bulunuyor.  Bunun için belirlenmiş kıstasları yerine getirenler elektrik ve doğalgaz yardımından çocuk parasına, engelli bakım parasından yaşlılık aylığına çeşitli kalemlerde ödeme alarak bütçelerini

İhtiyaç sahipleri bu destek size ilaç gibi gelecek!

İhtiyaç sahibi vatandaşlar için devlet destek paketleri devam ediyor. Kaymakamlıkların yanı sıra e devlet üzerinden yapılan başvuru ile bu yardımlardan sizde faydalanabilirsiniz. İşte o yardımın detayları.

Dar gelirli vatandaşlar dikkat! Parayı alması bu kadar basit! Aile Bakanlığı ödeyecek

Dar gelirli vatandaşlara yönelik destek paketleri tüm hızıyla devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından yine dar gelirli vatandaşlar için hazırlanan destek ödemelerini almak da çok basit. İşte detaylar...

Turizm devi halka arz edildi!

Albayrak Grubu şirketlerinden, personel ve yolcu taşımacılığı, filo kiralama, seyahat acentesi işletmeciliği, gıda nakliye ve dağıtımı, personel destek hizmetleri gibi hizmetler sağlayan Platform Turizm, 8-9 Aralık 2022 tarihlerinde halka arz edildi.

Acl Destek İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acl Destek İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Hamide Geniş ve Okyay Paylar ortaklığında kuruldu.

Esnafın yüzünü güldürecek 35 milyarlık kredi fırsatı! Başvurular başladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdesi verilen ve daha sonra Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin detaylarını açıkladığı 60 milyar liralık KGF destek paketleri için başvurular alınmaya başlandı. Destek paketleri sayesinde esnafın yüzü gülecek...

Kantinciler kira yardımı istiyor!

Koronavirüs sebebiyle bir yıldır faaliyet gösteremeyen kantinciler hükümetten yeni destek paketleri bekliyor. 

İnşaat sektörü destek paketleri bekliyor!

Pandemi döneminde hükümetin uygulamaları ile büyüme kaydeden inşaat sektörü ivme kaybetmeye başladı. Sektör yeni yılda destek paketleri bekliyor. 

ABD'de 25 milyar dolar kira yardımı yapılacak!

ABD'de koronavirüs salgınına yönelik ekonomik destek paketleri belirlendi. Destek paketleri kapsamında vatandaşlara doğrudan 25 milyar dolar kira yardımı yapılacak. 

Berat Albayrak: 10 milyar TL'lik destek paketini devreye alıyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, turizm sektöründe koronavirüsün etkilerini azaltmak için 10 milyar TL'lik destek paketini devreye aldıklarını açıkladı.

turizm destek paketleri Haberi

turizm destek paketleri

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Turizm Destek Paketi Raporu'na göre, Türkiye'ye ocak-şubat aylarında gelen turist sayısı toplamda yüzde 5,4 artarken, Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri yüzde 3,5 ekside görünüyor. 

En büyük kayıp ise yüzde 26,5 ile Rusyada. Türkiye, "Turizm Destek Paketi" ile Rusya pazarındaki kan kaybını yüzde 10-15 seviyelerinde tutmayı planlıyor. Söz konusu ülkeler Türkiye için 8-9 milyar dolarlık gelir ve 10 milyonun üzerinde turist anlamına geliyor. 


Yeni...