15 / 05 / 2024

turizm için alışveriş siteleri

turizm için alışveriş siteleri

n11.com, perakende ve turizm sektörünü buluşturdu. E-ticaret platformu n11.com, farklı tatil ürünleri için fiyat karşılaştırmasını mümkün kılan bir alternatif oluşturdu.Uçak bileti satışları da karşılaştırmalı fiyatlarla sunuluyor.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Murat Kurum: Dar gelirliye 100 bin konut için çalışma başlattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı dar gelirliye 20 yıl vadeli düşük faizli yıllık 100 bin konut için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan yeni bir açıklama geldi. Bakan Kurum, dar gelirlilere yönelik inşa edilecek olan 100 bin konut için çalışmayı başlattıklarını ifade etti.

Tarım arazilerinin korunması için çalışma yapılan iller TBMM'de!

Tarım arazilerinin korunması, etkin kullanımı ve yönetimi için çalışma yapılan iller meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Dumlupınar 2'nci etap için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde inşa edilecek 126 adet daire için çalışmalara başlandı.

Futbolcu Max Kruse yeni evi için alışveriş yaptı!

İstinyePark'ta görüntülenen Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, yeni evi için beyaz eşya alışverişi yaptı.

Esnafın mağdur edilmemesi için alınan önlemler meclis gündeminde!

Küçük esnafın mağdur edilmemesi için alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sivas'ta imar sorunları için çalışmalar sürüyor!

Sivas İl Özel İdaresi, kültürel varlıkların aslına uygun onarılması ve turizm merkezlerindeki imar sorunlarının çözümü için çalışmalar devam ediyor. 

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Soğanlı'da hayata geçirilecek Osmangazi Millet Bahçesi projesi için çalışmalar başladı.

Fethiye Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Fethiye Belediyesi, Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalara başladı.

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor!

Silivri ve Çatalca İlçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor. Planlanan yolun toplam uzunluğu 36 kilometre olarak belirlendi...

Mekansal Strateji Planı için çalışmalar başladı!

2019 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mekansal Strateji Planı için çalışmalara başlanıldığını söyledi.

turizm için alışveriş siteleri Haberi

turizm için alışveriş siteleri

n11.com, hem yurt içi hem de yurt dışı için otelleri, turları ve uçak biletlerini ürünleri arasına ekleyerek e-perakende de açık pazar platformları arasında bir ilki gerçekleştirdi. 


n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, e-ticaret platformu n11.com, seyahat ürünleri ile tatilcilerin de tercihleri arasına girdi. Türkiye'de ve dünyada, turizm firmaları Booking.com, Skyscanner, VIP Turizm, Bukla Tur gibi birçok farklı marka ile anlaşan ve başka turizm firmalarıyla da anlaşmaya devam eden n11.com, farklı tatil ürünleri için fiyat karşılaştırmasını mümkün kılan bir alternatif oluşturdu. 


"Uçak bileti satışları da karşılaştırmalı fiyatlarla sunuluyor"


Tatil ve eğlence kategorisiyle n11.com, 500 binden fazla otele doğrudan rezervasyon ile satış yaparken, yurt dışı ve yurt içi paket turlar ile "exclusive" turları da tatilcilerin beğenisine sunuluyor. Festivaller ve kişiye özel turların bulunduğu bu paketlerde aynı...