03 / 05 / 2024

turizm konaklama ve tesis alanı

turizm konaklama ve tesis alanı

Uşak'ta 5 milyon 216 bin 699 TL'ye turizm konaklama tesis alanı yapımı ve işletmeciliği ihalesi gerçekleşecek...

Makerhome Turizm Konaklama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makerhome Turizm Konaklama Ve İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kurşuntel tarafından kuruldu.

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal tarafından kuruldu.

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuncu Konaklama Turizm Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Öztürk tarafından kuruldu.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kavut tarafından kuruldu.

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Nişancı tarafından kuruldu.

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Yalın HAtipoğlu tarafından kuruldu.

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi kuruldu!

Sevil Apart Turizm Konaklama Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mılad Imanzadehaghbelagh ve Shadı Shabantaj ortaklığında kuruldu.

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Umut Yerşen tarafından kuruldu.

Morfoz Turizm Konaklama İnşaat Tarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morfoz Turizm Konaklama İnşaat Tarım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İlayda Terzi ve Mehmet Barbaros Terzi ortaklığında kuruldu.

Beesafe Turizm Konaklama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beesafe Turizm Konaklama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da Mehmet Fatih Öksüz, Melik Ertekin ve Uğur Göyen ortaklığında kuruldu.

Lina Konaklama Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Konaklama Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile İlayda Çerçel, Murat Dağcı ve Yegana Gursoy tarafından kuruldu.

turizm konaklama ve tesis alanı Haberi

turizm konaklama ve tesis alanı

Uşak Merkez, Dikilitaş Mahallesinde 12 bin 131 metrekare alana sahip Turizm konaklama tesis alanı yapımı ve işletmeciliği ihalesi Uşak Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulüyle yapılacak.


Toplam değeri 5 milyon 216 bin 699 TL olan ihale için, 4 Ocak 2013 tarihi mesai bitimine kadar Uşak Belediyesi Mali Hizmetler Müdülüğüne başvuru yapmaları gerekiyor.


Detaylı bilgi için