28 / 07 / 2024

turizm ortaklığı

turizm ortaklığı

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mesud Sutanifer, Türkiye'nin turizm alanında uzun yıllara dayanan olumlu bir tecrübesi olduğunu belirterek, yakında iki ülke arasında otel inşaatı ve ortak turlar düzenlenmesi konularında işbirliği yapılacağını söyledi.

Sevakin Adası ortaklığı bir turizm yatırımı!

Sudan Turizm Bakanı Muhammed Ebu Zeyd Mustafa, Türkiye ve Sudan arasındaki Sevakin Adası konusundaki ortaklığın, "turizm yatırımlarını geliştirme" programından ibaret olduğunu açıkladı. 

Yelizim Turizm Otelcilik ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelizim Turizm Otelcilik ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ekşi, İsa Pak, İdris Kamil Demirkapu, Hanifi Akşahin ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Beyaz Fsm Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Fsm Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyhan Gökce, Mehmet Kerem Bıyıklı ve Furkan Esen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Darin Dizayn Ahşap İnşaat Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi, Suat Eğilli ve Mustafa Eğilli ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Ataşehir 'de kuruldu.

Metrokent İnşaat Oto Alım Satım Otopark İşltm.ve Turizm Servis Taş.İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu.

Metrokent İnşaat Oto Alım Satım Otopark İşltm.ve Turizm Servis Taş.İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şti. Mehmet Karagöz, Tunçbilek Gökalp ve Yusuf Kenan Uslucan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile Ümraniye'de kuruldu.

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıksaçan Otomotiv İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahsin Özdemir ve Cemil Özdemir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 3.Caddesi'nde kuruldu.

Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nafi Özkeskin, Ahmet Erkişi ve Ferdi Erkişi ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Royal Global Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Global Turizm Seyahat ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çetin ve İbrahim Özdemir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Fatih, Süleymaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Beriller Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beriller Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Müjde ve Ayhan Taşdemir ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Renatus Turizm Otelcilik ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Renatus Turizm Otelcilik ve Oto Kiralama Limited Şirketi, Mehmet Çubukçular ve Halit Tüzün ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Esenyurt, Gökevler Mahallesi'nde kuruldu.

Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numedıa Emlak ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Abobker Sanwsı Ben Arybı, Moad Nurı A Abusahmın ve Omar Zıtounı ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Taç Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Baraa Alsasa ve Samah Alsasa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

FMY İnşaat Gıda Gayrimenkul Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FMY İnşaat Gıda Gayrimenkul Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menduh Bayram, Fettah Aladağ ve Yakup Babatonguz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

turizm ortaklığı Haberi

turizm ortaklığı

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mesud Sutanifer, Türkiye'nin turizm alanında uzun yıllara dayanan olumlu bir tecrübesi olduğunu belirterek, yakında iki ülke arasında otel inşaatı ve ortak turlar düzenlenmesi konularında işbirliği yapılacağını söyledi.


İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mesud Sutanifer, Türkiye'nin turizm alanında uzun yıllara dayanan olumlu bir tecrübesi olduğunu belirterek, yakında iki ülke arasında otel inşaatı ve ortak turlar düzenlenmesi konularında işbirliği yapılacağını söyledi. Aynı zamanda Kültürel Miras, Turizm ve El Sanatları Kurumu Başkanı da olan Sultanifer, başkent Tahran'da yabancı basın mensuplarıyla bir araya gelerek, ülkesinin turizm alanındaki durumunu ve hükümetin bu konudaki hedeflerini paylaştı. Geçen yıl dünyadaki turizm gelirinin 1500 milyar dolar olduğunu ifade eden Sultanifer, "İran'ın dünyadaki bu orandan yüzde 0.5 pay aldığını ve bunun çok düşük olduğunu" söyledi. 

İran'ın yabancı turist sayısı...