27 / 07 / 2024

Turizm sezonu açıldı

Turizm sezonu açıldı

Sezon başından bu yana turizm sektöründe durgunluk yaşandığını belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, bayram ertesi tatil yörelerinde yerli ve yabancı turizmin canlanmasını beklediklerini söyledi.

Çay hasat sezonu açıldı! ÇAYKUR 3 günde 730 ton yaş çay aldı!

Çay hasat sezonu açıldı. Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürlüğü üreticiden 3 günde 730 ton yaş çay alımı yaptığı açıklandı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi açıldı!

Parlak Yıldız Restoran İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Khalid Turizm Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 130 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. açıldı!

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. Ahmed Y.A. Abuası Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Fatih'te açıldı.

Vetam Turizm Seyahat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Vetam Turizm Seyahat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Abdülhamit Doğan Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi açıldı!

Ar-Ge Madencilik Nakliyat Mobilya Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Pazarlama Ltd.Şti.Maltepe Şubesi, İsmail Karakuş Şube Müdürlüğünde 1 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta Maltepe'de açıldı.

3K Raf Dizayn İnşaat Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

3K Raf Dizayn İnşaat Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Faik Biçer Şube Müdürlüğünde 300 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde açıldı.

Spesiyal Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Spesiyal Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Mustafa Hasan Güzel Şube Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde açıldı.

Emire Turizm Emlak İnşaat İç ve Dış ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emire Turizm Emlak İnşaat İç ve Dış ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mohammad Alshıkhounı Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 26 Kasım'da Şişli, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde açıldı.

M DK Otelcilik Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

M DK Otelcilik Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi, Majed Dukmak Şube Müdürlüğünde 250 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Limartin Caddesi'nde açıldı.

YK Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

YK Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Yüksel Kırıcı Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 19 Kasım'da Şişli, Okmeydanı Mahallesi, Darülacede Caddesi'nde açıldı.

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. açıldı!

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. Ahmet Güler Şube Müdürlüğünde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

Gündüzler Yapı İnşaat Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeugmapark Hotel Avcılar Şubesi açıldı!

Gündüzler Yapı İnşaat Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeugmapark Hotel Avcılar Şubesi, 3 milyon TL sermaye ile 13 Kasım'da İstanbul Avcılar Gümüşpala Mahallesi'nde açıldı.

Turizm sezonu açıldı Haberi

Turizm sezonu açıldı


Sezon başından bu yana turizm sektöründe durgunluk yaşandığını belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, bayram ertesi tatil yörelerinde yerli ve yabancı turizmin canlanmasını beklediklerini söyledi. 


Bugüne kadar yabancı turistlerin Suriye ve Yunanistan gibi komşularımızın içinde bulunduğu karmaşa ortamından etkilendiğini kaydeden Mutlu, yerli turistin de havaların geç ısınması, genel seçim ve Ramazan gibi nedenlerle henüz tatile çıkmadığını...