03 / 05 / 2024

Turizm sezonu başladı

Turizm sezonu başladı

Sezon başından bu yana turizm sektöründe durgunluk yaşandığını belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, bayram ertesi tatil yörelerinde yerli ve yabancı turizmin canlanmasını beklediklerini söyledi.

Konut kiralamada 'kimlik bildirimi' dönemi! Emniyet görevlileri denetimlere başladı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin uygulanan yeni düzenleme resmen başladı. Emniyet görevlileri yeni kurallara ilişkin denetimlere de başladı.

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

Bayram tatili 9 güne uzayınca turizmde hareketlilik başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinesi ile yaptığı ilk toplantının ardından aldığı kararları açıkladı. Erdoğan, kararlarını açıklarken Kurban Bayramı öncesi iki günün de idari izin ilan edilmesi ile beraber tatilin 9 olacağını söyledi. Bunun üzerine turizm sektöründe hareketlilik başladı.

Kültür Bakanlığı duyurdu! KPSS şartsız 17 personel alınacak! Başvurular bugün başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatrosu 17 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı. İşte başvuru şartları...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Bitcoin'de ayı sezonu başladı mı?

Elon Musk tarafından yapılan açıklamaları sonrasında kripto para borsasında yükseliş başladı. Peki, borsayı ilerleyen günlerde neler bekliyor?

Avrupa'da iflaslar başladı! Kiralık tabelaları artıyor!

Tekstil, otelcilik, emlak, eğlence, turizm ve gıda sektöründe iflaslar başladı ama Avrupa Birliği nisan ayı ortasına kadar kısıtlamaları devam ettirmekte kararlı. 

Ersoy Center'in inşaatı başladı!

Türkiye'nin en büyük turizm seyahat acentelerinden biri olan Etstur , Feneryolu'nda hayata geçireceği Ersoy Center'ın inşaatına başladı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

Laodikya Antik Kenti'ndeki tiyatroda restorasyon çalışmaları başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008'de Türkiye'de ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı protokolle işletmesini üstlenip, kazı çalışmalarına destek verdiği Laodikya Antik Kenti'ndeki 2200 yıllık Batı Tiyatrosu'nda restorasyon çalışmaları başladı.

Suudi Arabistan Kızıl Deniz'de dev projeye başladı!

Suudi Arabistan turist çekebilmek için Kızıl Deniz'in kuzeybatı sahillerinde dev bir sağlık ve turizm projesine başladı. Orta Doğu'nun Rivierası" olarak anılan projenin ismi Amaala olarak açıklandı.

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

Turizm sezonu başladı Haberi

Turizm sezonu başladı


Sezon başından bu yana turizm sektöründe durgunluk yaşandığını belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, bayram ertesi tatil yörelerinde yerli ve yabancı turizmin canlanmasını beklediklerini söyledi. 


Bugüne kadar yabancı turistlerin Suriye ve Yunanistan gibi komşularımızın içinde bulunduğu karmaşa ortamından etkilendiğini kaydeden Mutlu, yerli turistin de havaların geç ısınması, genel seçim ve Ramazan gibi nedenlerle henüz tatile çıkmadığını...