05 / 05 / 2024

turizm sezonu dışında ucuz konaklama yapılır mı

turizm sezonu dışında ucuz konaklama yapılır mı

Turizm Bakanlığı’nın da desteğiyle otellerde turizm sezonu dışında ucuz konaklama imkanı getirilecek. TÜİK verilerine göre; emeklinin eğlence ve kültür için yaptığı harcamalar bütçesinin sadece yüzde 2.9’u kadar.

Ervo Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ervo Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Tekkol ve Ercan Sevimtaş ortaklığında kuruldu.

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Karabulut, Mesut Dayıoğlu ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Yef Partners Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yef Partners Gayrimenkul İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Metin Bozkurt ve Mehmet Uzer ortaklığında kuruldu.

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amena Parveen, MD Asheeq Ul alam, Saıfıur Rahman ve Sultan Ahmed Dulal ortaklığında kuruldu. 

Genf Turizm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genf Turizm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özaslan ve Onur Emren ortaklığında kuruldu.

Elegant Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elegant Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sabi Topdemir ve Yusuf Ergün ortaklığında kuruldu.

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bees Uluslararası Nakliyat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Duranlar ve Erdem Duranlar ortaklığında kuruldu. 

Al Andalus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Andalus Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ezzeddin S.B. Al Ekkari, Fahd Ezzeddin S. Al Ekkari ve Mohamed E.S. Elakkari ortaklığında kuruldu. 

Advice Danışmanlık Kuyumculuk Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advice Danışmanlık Kuyumculuk Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alzemhabi ve Muhammet Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Albeyn Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albeyn Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bağdat ve Osman Ünsal ortaklığında kuruldu. 

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Company Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.Alı Hamad, Wanıs Lefsay ve Zubır Wanıs  Lefsay ortaklığında kuruldu. 

Verona Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Verona Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Maan Zaıd    Al-Sadı, İsa Yalçınkaya,  Mhd Kher Boz Al Assal ve M.Isam Saeb  Al-Dabbagh ortaklığında kuruldu. 

turizm sezonu dışında ucuz konaklama yapılır mı Haberi

turizm sezonu dışında ucuz konaklama yapılır mı

Emekli maaşının yarısı konut ve gıdaya gidiyor. Buna sağlık harcamaları ve faturalar de eklenince elde avuçta bir şey kalmıyor. Dolayısıyla geri kalan hayatını mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmeyi hayal eden emekliler tatili, eğlenceyi ve kültürel faaliyetleri neredeyse unuttu. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre; emeklinin eğlence ve kültür için yaptığı harcamalar bütçesinin sadece yüzde 2.9’u kadar.


TATİL HARCAMASI LÜKSE KAÇIYOR

Bir başka ifadeyle, tatil ve eğlence harması lükse kaçıyor. Posta'nın haberine göre Tatile para ayıramayan emeklilere ucuz tatil imkanı için düğmeye basıldı. Kamuya ait sosyal tesislerden memur emeklilerinin yanı sıra SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin de yararlanabilmesi düşünülüyor. Düzenleme hayata geçerse, emekliler uygun fiyata tatil yapabilecek. Bu konuda turizmcilerin de devreye girmesi bekleniyor. Turizm Bakanlığı da bu konuda bir çalışma başlattı.


TURİZM...