05 / 05 / 2024

turizm şirketleri

turizm şirketleri

ATSO Ödülleri'ni kazanan turizm şirketleri ATSO'nun düzenlediği ödül töreninde kazananlar belli oldu. ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen gecede turizm sektöründen birçok şirkete de ödül verildi.

Yabancı turizm şirketleri İran'a Türklerle girmek istiyor!

İran'a uygulanan ambargoların kalkması Türk turizmcileri de harekete geçirdi. TYD Başkanı Murat Ersoy, "Yabancı turizm şirketleri bile İran'a Türk ortaklarla girmek istiyor" dedi

MNV Turizm İzmir'de otel yatırımına başladı!

İzmir’in önde gelen aile şirketleri arasında yer alan İzmir Mühendislik Şirketler Grubu bünyesindeki MNV Turizm A.Ş., İzmir Aliağa bölgesinde Hampton by Hilton markasıyla otel yatırımına başladı.

30 turizm grubunda yeni kuşaklar devreye girdi!

Türkiye turizmde 30 yılda büyük bir atağa imza attı. Bugün 37 milyon turist ağırlayan Türkiye'de turizm tesisleri ile birlikte turizm şirketleri de kabuk değiştirdi.

Vizyon Turizm Grup şirketleri tek çatı altında birleşti!

Delüks / lüks Hac - Umre turları düzenleyen Vizyon Turizm, bünyesinde bulunan grup şirketlerini Vizyon Grup çatısı altında bir araya getirdi.

Turizmci Rusya'da sıkıntıya girdi, EMITT'e akın etti!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 2015 kapılarını ziyaretçilere açtı. Yerli turistin ilgisini çekmeyi hedefleyen turizm şirketleri, bu amaçla Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) akın etti

Turizm şirketleri yılbaşına özel turlar hazırladı!

Yılbaşı tatiline sayılı günler kala tatil rezervasyonlarının bilançosu da belli oldu. Bu yıl 1 Ocak’ın perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle tatilciler 4 gecelik tur programları hazırlayınca büylük taleple karşılaştı.

Bathonea dünya turizm merkezlerinden biri olacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kültür Turizm Komitesi üyeleri, Bathonea’ya yaptıkları ziyaret sonrasında, antik kentin tur şirketleri ve rehberler için yeni bir destinasyon olacağını belirtti.

ATSO ödüllerini kazanan turizm şirketleri belli oldu!

ATSO Ödülleri'ni kazanan turizm şirketleri ATSO'nun düzenlediği ödül töreninde kazananlar belli oldu. ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen gecede turizm sektöründen birçok şirkete de ödül verildi.

Rusya turizm şirketleri üzerindeki denetimi sertleştiriyor!

Rusya'da hükümet, son aylarda bazı büyük turizm şirketlerinin iflas etmesinin ardından turizm şirketlerinin yükümlülüklerinin artırılması ve turistlerin haklarının korunmasını öngören yeni bir yasa tasarısını parlamentoya sundu.

Karadeniz’deki gemi turlarının rotası Türkiye’ye çevrildi!

Uluslararası turizm şirketleri, gezi güzergahlarını Bulgaristan, Türkiye ve Yunanistan ’daki limanlara kaydırdı. Karadeniz’deki gemi güzergahlarını değiştirdiği kaydedilirken, bazı turizm şirketlerinin ise beklemeyi tercih ettikleri duyuruldu.

Türk şirketleri Soçi’de Rusya’nın Disneylandı’nı inşa ediyor!

Türk Summa Turizm Yatırımcılığı ve Yenigün İnşaat şirketleri, Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi şehrinde dev eğlence parkı inşa ediyor. Rus basını, parkı dünyanın en büyük eğlence parkı Disneyland’a benzetiyor...

Turizm şirketleri yurt dışından Nevşehir Havalimanı'na direkt uçuş istiyor!

Kapadokya'da faaliyet gösteren turizm şirketleri ve seyahat acenteleri, yıllık ortalama 2,5 milyon turistin geldiği bölgeye ziyaretçi sayısının arttırılması için yurt dışından Nevşehir Havalimanı'na direkt uçuşların başlatılması istiyor.

İspanyol turizm şirketleri Türk turizmindeki fiyatlandırmaya kızgın!

Türkiye'nin turizmdeki fiyat uygulaması İspanyollar'ı endişelendirdi. Avrupa'dan Türkiye'yi ziyaret edecek turistlere uçak, otel ve kahvaltı dahil 5 günlük paket turları 208 Euro 'ya sunması İspanya'daki turizm şirketlerini kızdırdı

turizm şirketleri Haberi

turizm şirketleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) düzenlediği Geleneksel Ödül Töreni, ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak'ın ev sahipliği yaptığı törene, Antalya Valisi Muammer Türk er, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Milletvekilleri, Belediye Başkanları, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, ATSO Meclis Üyeleri, Bölge Oda ve Borsa Başkanları, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte çok sayıda işadamı katıldı. Gecede ödül alan kişi ve kurumlar ise şöyle: 2013 Yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi 2013 Yılı Gelir Vergisi (Ticari Kazanç): Yılmaz Turgan, Mehmet Dikmen, Şakir Turgut 2013 Yılı Gelir Vergisi (MSİ-GMS): İzzet Münir Uzun, İbrahim Şencan, Güngör Ahmet Yitmen 2013 Yılı Kurumlar Vergisi: Fraport IC İçtaş Antalya Havalimanı, Güneş Ekspres Havacılık, Yüksel Tohumculuk Temsilcilikler Gelir ve Kurumlar Vergisi...