29 / 04 / 2024

Turizmde Kalite Ödülleri bölge özel ödülü

Turizmde Kalite Ödülleri bölge özel ödülü

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde Tarihî Odunpazan Bölgesini kapsayan "961 ada kentsel tasarım projesi" ile bölge özel ödülünü kazanan Odunpazan Belediyesi, ödül koleksiyonuna bir ödül daha ekledi.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden LİK Yapı'ya ödül!

LİK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Tonyalı iş adamı Mehmet Kurt, Şehrin Yıldızları Bursa Gayrimenkul Ödüllerinde büyük ödülün sahibi oldu. "Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri", Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle verildi.

Manço Mimarlık'ın Hatay projesi S-Arch Ödülleri finalinde!

Manço Mimarlık tarafından tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi, Uluslararası S-Arch 2016 Konsept Tasarım Ödülleri'nde finale kaldı.

İSO Enerji Verimliliği Ödülleri için başvurular başladı!

Sürdürülebilir kalkınmaya yönelik enerji kaynaklarının verimli kullanılması amacıyla İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen "İSO Enerji Verimliliği Ödülleri" için başvurular başladı.

3. havalimanı 26. MIPIM Ödülleri'nde finalden döndü!

En iyi sağlık, otel, ofis, endüstriyel yatırım, en yenilikçi yeşil bina, gelecek vaateden yatırımlar kategorilerinde yarışan şehirler ve projeler arasında 26. MIPIM Ödülleri almaya hak kazanan yatırımlar açıklandı

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ödülleri dağıtıldı!

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İMSİAD Elite Ödülleri'ne layık görüldü!

Bursa iş dünyası ve sosyal yaşamın aynası olan Elite Dergisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Elite Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü İMSİAD'a gitti.

Emre Arolat, Ağa Han Mimarlık Ödülleri'nin jürisinde!

Ağa Han Mimarlık Ödülleri, 1977 yılından beri, İslam kültürünü başarıyla yorumlayan çağdaş tasarım, sosyal konut, toplumsal gelişim, restorasyon, yeniden kullanım ve bölgesel koruma projelerine veriliyor.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Çevreci Tesis ödülleri kapsamında Denizli'deki 5 tesise ödül!

Denizli Büyükşehir Beiediyesi'nin de üyesi olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Çevreci Tesis ödülleri" kapsamında Denizli'den 5 tesis ödül aldı.

Türkiye İMSAD Kentsel Tasarım Kalite Ödülü Gaziemir'in!

Türkiye İMSAD “Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü”nü Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi ile projenin mimarları Büşra Al, İlker İğdeli ve Berrin Özdemir ile İzmir Büyükşehir Belediyesi kazandı.

TESKİ Hizmet Binası Proje Yarışması ödülleri verildi!

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hizmet Binası proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu. 39 proje arasından jüri tarafından belirlenen 6 proje ödül kazandı.

Shining Star Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi.

Turizmde Kalite Ödülleri bölge özel ödülü Haberi

Turizmde Kalite Ödülleri bölge özel ödülü


Odunpazarı'na bir ödül daha verildi Odunpazarı Belediyesi, Odunpazan Evleri Yaşatma Projesi ile SKALİTE 13Turizmde Kalite Ödülleri bölge özel ödülüne lâyık görüldü. 


İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve büyük ilgi ile takip edilen ödül töreninde Tarihî Odunpazan Bölgesini kapsayan "961 ada kentsel tasarım projesi" ile bölge özel ödülünü kazanan Odunpazan Belediyesi, ödül koleksiyonuna bir ödül daha ekledi. Odunpazan Belediye Başkam Burhan Sakallı'nın adına katılan 0dunpazan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Ekşi, ödülü Skal Eskişehir Başkam Hatice Yıldınm'ın elinden alarak, Odunpazan'nın bir kültür ve turizm markası haline gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.


Türkiye...