16 / 05 / 2024

turizmde kaliteye önem verilmeli mi

turizmde kaliteye önem verilmeli mi

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Turizmde karavan dönemi başladı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün en çok etkilediği sektörlerden biri turizm oldu. Tüketiciler tatil yapabilecek miyiz, nasıl seyahat edeceğiz sorularına cevap arıyor. Salgın sonrası dönem, turizmde yeni alışkanlıkların ön plana çıkmasına yol açabilir...

Çayyolu'nda konut alıcıları kaliteye önem veriyor!

YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, her ülkenin, her şehrin, hatta her semtin konutta farklı talepleri olduğunu, bunu fark eden ve uygulayabilen sektör temsilcilerinin başarıya ulaşabildiklerini söylüyor...

Konutta lüks üretimde frene basılacak!

2017'yi değerlendiren ve 2018 hedeflerini paylaşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Müteahhitleri uyardık. Artık gereksiz lüks yapılmayacak, müsaade etmeyeceğiz. Mühendisliğe, mimari ve teknik kaliteye önem vereceğiz ama daha muhafazakar ve mütevazı projeler yapacağız." dedi.

Hampton by Hilton İstanbul Zeytinburnu açıldı!

Hilton’un orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu’nu açtı.

Hilton'dan, Türkiye'ye iki yeni otel yatırımı!

Sektörün lider firması Hilton, Türkiye'deki portföyünü yeni açılan iki otelle büyüttü. Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport ve Hilton Garden Inn Eskişehir otelleriyle kaliteye önem veriliyor..

Hampton by Hilton Ataköy açıldı!

Hilton Worldwide’ın orta fiyat segmentinde yer alan ve kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton İstanbul Ataköy’ün açılışını gerçekleştirdi.

Bülent Bülbüloğlu: Turizmde kaliteye dikkat edilmeli!

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu 3. dönem başvuruları başladı!

Anadolu Efes, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle sürdürülebilir turizmle destek vermek amacıyla hayata geçirilen 'Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu'nun üçüncü dönem başvuruları başladı

Bu yıl turizmde yüzde 5.5 büyüme bekliyoruz!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy “Çözüm süreciyle artan talebi gören uluslararası yatırımcı gözünü Doğu’ya dikti. Hedefimiz 81 vilayetimizde turistleri ağırlamak” dedi. Ulusoy, bu yıl turizmde yüzde 5.5 büyüme beklediklerini belirtti.

Artvin, turizmde küresel 100'e girdi!

Euromonitor'un turizmde en fazla tercih edilen destinasyonlar listesine Türkiye'den 5 kent girdi. Artvin en fazla sıçramayı gerçekleştirerek Avrupa'da bir, dünyada ise üçüncü oldu. İşte ayrıntılar...

Bursa UNESCO ile turizmde marka olacak!

Hanlar Bölgesi, Sultan Külliyeleri ve Cumalıkızık Köyü ile UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Bursa, turizmde dünya markası olmaya odaklandı. İznik'in de listeye girmesi ile kentin turizm gelirlerinin ivme kazanması bekleniyor.

Turizmde hedef turist sayısını yüzde 5.5 arttırmak!

Çevre ülkelerde yaşanan bir takım sorunlar, Rusya ve Avrupa'da yaşanan ekonomik kriz, çeşitli terör olaylarını bahane ederek körüklenmeye çalışılan İslamafobi'ye rağmen Türkiye turizmde yine bir rekora imza attı.

Turizmde Yeni Arayışlar paneli düzenlendi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından ve Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) desteği ile 25 Ocak 2015 Pazar günü, EMITT Fuarı'nda "Turizmde Yeni Arayışlar" başlıklı bir panel düzenlendi.

turizmde kaliteye önem verilmeli mi Haberi

turizmde kaliteye önem verilmeli mi

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti. Sadece Türkiye de değil, tüm Avrupa'da turizm açısından sıkıntı yaşanacağını savunan Bülbuloğlu. "Kalitemizden odun vermezsek geçmesi muhtemel çok kötü bir sezonu lehimize çevirebiliriz" dedi. GETOB Başkam Bülent Bülbüloğlu. 13 Ocak ta Hollanda'da yapılacak Utrecht Turizm Fuarı için 60 metrekarelik bir stand kıraladıklarını...