06 / 05 / 2024

turizmden beklentiler

turizmden beklentiler

Rusya' nın başkenti Moskova' da düzenlenen İntourmarket fuarına katılan Türk turzimciler, bu yıl Rusya pazarından umutlu. Turizmciler, 2014 yılının 2013' den geride olmayacağını dile getirdiler...

Bank of America yeni gümüş tahminini açıkladı! Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...

Gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmeler yapan Bank of America gümüş tahmini değiştirdi. Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...

9 maddede site yönetiminde temel beklentiler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetiminde temel beklentiler" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Nurol Holding, yarım asırlık tecrübesiyle yatırımlara devam ediyor!

Ticaretten savunma sanayine, inşaattan makina ve imalata, turizmden finansa pek çok alanda faaliyet gösteren Nurol Holding, yarım asırlık tecrübesiyle yoluna devam ediyor.

Merkez Bankası'nın faiz indirmesine piyasa ne dedi?

Merkez Bankası kritik faiz kararını açıkladı. Banka beklentiler dahilinde marjinal fonlama faizini 25 baz puan indirdi ve yüzde 8.25’e çekti. Banka politika faizini ise yüzde 7.25’te sabit bıraktı.

8 maddede konut sitelerinde ihtiyaç ve beklentiler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " konut sitelerinde ihtiyaç ve beklentiler " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Kentsel dönüşüm için zihinsel dönüşüm şart!

Kentsel dönüşüme giren firmalar ayrı dertli, dönüşüme “Evet” diyen hane halkı ayrı. Beklentiler farklı, mevcut uygulama farklı. Ortak noktada buluşmak bu kadar zor mu? Habertürk Gazetesi Köşe yazarı Esin Tümer bugünkü yazısında kentsel dönüşüm konusunu ele aldı...

Öğrenciler kiralık ev arayışına geçti!

Üniversitelerin yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte hem aileleri hem de öğrencileri ev ve yurt bulma telaşı sardı. Beklentiler farklı. Öğrenciler sosyal hayata yakın olmak istiyor ama aileler daha uygun fiyatlı ve güvenli yerleri tercih ediyor.

Akman Holding The Kennedys projesi satışa çıkıyor!

Sanayicilikten inşaata, turizmden otomotive 17 farklı sektörde faaliyet gösteren Akman Holding tarafından Kanada’da kurulan SAMM Developments, Toronto’da 4 blok ve 1320 daireden oluşan The Kennedys adlı projesini başlattı.

İzmir'e Doyamazsın kampanyası başladı!

İZTAV öncülüğünde yürütülen 'İzmir'e Doyamazsın' kampanyası başladı. Kentin iç turizmden aldığı payın artırılmasını hedefleyen projeyle şehrin tanıtımına büyük katkı sağlanacak.

Kentsel dönüşümde beklentiler değişiyor!

Türkiye’nin dört bir yanında kentsel dönüşüm projeleri hız kazanırken evinin yenilenmesini bekleyen kişilerin beklentileri de gün geçtikçe değişiyor. Kentsel dönüşümde bugün sosyal alanlara sahip kaliteli yaşam alanları sunan firmalar tercih ediliyor.

TİMDER ‘ülkenin ekonomik durumu ve beklentiler’ konusunu ele aldı!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün önemli markalarını aynı çatı altında toplayan TİMDER; kurulduğu 1988 yılından beri eğitim, kültür ve mesleki alanlarda gerçekleştirdiği faaliyetlere ‘Ekonomi Sohbetleri’ ile devam ediyor.

Leasing şirketlerine ‘sat-geri kirala’ izni verildi!

Leasing şirketlerine ‘sat-geri kirala’ izni verildi, turizmden gıdaya, tekstilden sağlığa birçok yatırımcı, gayrimenkulünü satıp, kiralamaya başladı. Üç yılda leasingcilerin portföyündeki gayrimenkul tutarı 5.3 milyar dolara ulaştı.

İstanbul'da gayrimenkul her yıl ortalama yüzde 25 fiyat artışı alır!

Türkiye,IMF'nin “Küresel Konut İzleme Raporu”na göre konut fiyatlarının en çok arttığı 7’nci ülke oldu. Peki fiyat artışı sürecek mi? Beklentiler ne yönde? Sektöre dair merak edilenleri, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan anlattı…

turizmden beklentiler Haberi

turizmden beklentiler


Rusya'da devlet desteğiyle düzenlenen en büyük turizm ve seyahat fuarlarından kabul edilen İntourmarket'e katılan Türk turizmci ve otelciler, Rusya pazarında bu sezon çift haneli rakamlarda büyüme sağlanacağını tahmininde bulundular.


Türk turizmciler, Rusya'nın çok büyük bir ekonomi ve çok güçlü bir pazar olduğuna dikkati çekerek, 2014 yılının 2013'den geride olmayacağını dile getirdiler.


- Çift haneli rakamlarda büyüme bekliyoruz


Akdeniz Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği (AKTOB) Tanıtım Direktörü, Yelda Yüksel Karaca, bu yıl Rusya pazarında, çift haneli rakamlarda artış beklediklerini söyledi. 


Karaca, geçen yıl Rusya pazarında yüzde 22'lik bir artış olduğuna dikkati çekerek, "Rusya, iki ana pazardan bir tanesi ve çok büyük bir pazar. Geçen seneki artış oldukça yüksekti. Otelci arkadaşlar, aynı rakam bu sene yakalanmasa bile, iki haneli bir artışın söz konusu olduğunu söylüyorlar"...