05 / 05 / 2024

Türk gayrimenkul yatırımları

Türk gayrimenkul yatırımları

Son beş yılda 85 bin Türk, İngiltere'de konut alarak bu ülke vatandaşı olmanın yolunu seçtiği ortaya çıktı. 

Türkler konut yatırımı için dümeni ABD'ye kırdı!

Türkler’in ABD’ye gayrimenkul yatırımları son bir yılda hızla yükseliyor. Türkler, Florida’nın en gözde müşterileri oldu.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Sezen Ön tarafından kuruldu.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Batuhan Türüdü tarafından kuruldu.

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de Serkan Hüseyin Şefik tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Portakal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Portakal Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de T.Frederick A. Westendorff tarafından kuruldu.

Türk gayrimenkul yatırımları Haberi

Türk gayrimenkul yatırımları

Hızla artan genç işsizlik, yatırımcıların yaşadığı sorunlar, gençlerin umudunu farklı ülkelerde arama hayali Türk göçünü artırıyor. Euronews'ta yer alan habere göre; Türk vatandaşlarının özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında önce batı illerine, ardından da AB ülkelerine gitmek için zorlu bir çaba harcaması rakamlar ortaya çıktı. Eğitimli nüfusun Türkiye'den bir başka ülkeye göç etme rakamları 2016 yılında sonra hızla arttığı raporlara yansıyor. AB ülkelerinden vatandaşlık almak için bekleyenlerin 27 - 34 yaş grubunun çoğunlukta olduğu bildiriliyor. 

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜLKE

ABD Eğitimli, yatırımcı, iyi bir mesleği olan, ekonomik gücü yerinde Türk vatandaşlarının göç etmek, vatandaşlık hakkı almak için en çok tercih ettiği ülkelerin başında Amerika geliyor. CHP Milletvekili Erdoğan Toprak'ın iki yıl önce açıkladığı çarpıcı bir rapor güncelliğini hala koruyor....