30 / 04 / 2024

Türk mobilyacı

Türk mobilyacı

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

Türk mobilyacılar Köln'deki mobilya fuarından umutlu!

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı!

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı. MOSDER Başkanı Doğan: "10 milyar dolarlık ihracat hedefimize ancak yeni pazarlarla ulaşabiliriz" dedi.

Türk mobilyacıları İSMOB ile Almanya’da!

Son 2 yıldır dünya genelindeki gerçekleştirdiği tanıtım çalışmaları ile Türk mobilya sektörünün gelişimine öncülük eden TÜYAP, MOSDER ile organize ettiği İSMOB'nın tanıtım çalışmalarının sonuncusunu Almanya'da gerçekleştirdi.

İsmail Doğan'dan Türk mobilya sektörüne çağrı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, mobilyacılara seslenerek, Türk mobilya sanayicilerinin dünya mobilya devlerini yakından izlediğini söyledi.

Türk mobilyacılar Hindistan'da mağaza atağına kalktı!

Son 10 yılda mobilya ithalatı 160 milyon dolardan 1.1 milyar dolara sıçrayan Hindistan, Türk mobilya üreticilerinin de gözdesi oldu.

Türk mobilyacıları Çin’de dünya basınıyla buluştu!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından ‘Shangai Furniture China’ya Türkiye’den ilk kez milli katılım gerçekleşti. Fuarda, 10 Türk firması bin metrekarelik alanda ürünlerini sergiledi.

Ahmet Güleç: İran, Türk mobilyacısı için iyi bir fırsat!

İran’ ambargolarının hafifletileceği konusunu değerlendiren Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç , bunun Türk mobilyacısı için fırsat olduğunu söyledi.

Türk mobilyacılar İtalya'da Salone Mobilya Fuarı'na katılacak!

54 yıldır İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor.

Turquality Projesi ile Türk mobilyası Milano'da tanıtılıyor!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da evsahipliği yapıyor. Milano'da düzenlenen mobilya tasarım haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor.

CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'na katılan Türk mobilyacılardan çıkarma!

CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı”na katılan Türk mobilyacıla çıkarma yaptı. Dünyanın en büyük sektör fuarlarından “ CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı ” na katılan Türk mobilyacıları milyon dolarlık iş bağlantısına imza attı.

Türk mobilyacılar Londra'daki mağaza sayılarını artırıyor!

İngiltere pazarına hızlı bir giriş yapan Türkiye’nin iki mobilya markası, önümüzdeki aylarda Londra’da toplam 4 mağaza açacak. Mobilyacıların 10 milyar dolarlık 2023 ihracat hedefine ulaşmasının yolu, pazarların çeşitlendirilmesinden geçiyor.

Türk mobilyacılar Milano Mobilya Fuarı'nı ziyaret etti!

Ahşap ve kumaş işlemede yükselen kalite, tasarıma verilen önem sonucu son yıllarda büyük atılım yapan Türk mobilya sektörü, İtalya’nın Milano kentinde düzenlen fuardan umutlu döndü

Türk mobilyacıları Afrika'yı da fethetti!

Türk mobilya sektörü uzak coğrafyalarda adını duyurmaya devam ediyor. Sektörü tanıtmak adına dünya genelindeki çalışmalarına dur durak vermeyen MOSDER, geçtiğimiz haftalarda Angola Sektörel Ticaret Heyeti’ni ziyaret etti.

Türk mobilyacı Haberi

Türk mobilyacı


Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.


Almanya'nın Köln kentindeki IMM Uluslararası Mobilya Fuarı'na katılan Türk firmalarının temsilcileri, fuardan iyi bir sonuçla ayrılmayı planlarken, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.


Kapılarını 16 Ocak’ta açan IMM Uluslararası Mobilya Fuarı, üçüncü gününde devam ediyor. 50 ülkeden bin 200 firmanın katıldığı fuarda, Türkiye 31 firmayla temsil ediliyor.


Boydak Dış Ticaret Pazarlama Müdürü Göksel Tural, fuarla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin bu sektörde henüz hak ettiği yerde olmadığını, sektörün toplam ihracat oranında daha üst sıralara çıkması gerektiğini söyledi.


İnovasyona ve katma değerli ürünlere yoğunlaşarak Türkiye'nin hak ettiği yere geleceğine inandığını söyleyen Tural, "Bizim çalışmalarımız da bu doğrultuda. Özellikle grup...