30 / 04 / 2024

türk müteaahitler japonya

türk müteaahitler japonya

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptığı açıklamada, "Türk ve Japon iş birliği müteahhitlik sektöründe üçüncü ülkelerde 'sakura' (kiraz çiçeği) kadar muhteşem ve güzel olacak." dedi.

Nihat Zeybekci Türk müteahhitlerle Japonya'da görüşecek!

Dün Japonya’nın başkenti Tokyo’ya giden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün önde gelen firmalarıyla Japonya’da temaslarda bulunacak.

Iraklı yöneticiler Türk müteahhitlerden memnun!

Iraklı diplomatlar ile bir araya gelen Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, "Coğrafi nedenlerden dolayı Irakta Türk Müteahhitler birinci sırada yer alıyor" d

Türk müteahhitlere Brezilya projelerinden davet!

Brezilya’da düzenlenen “Altyapı ve Kamu-Özel Sektör İşbirliği (PPP)” başlıklı toplantısında, Brezilya Planlama Bakanı Nelson BARBOSA, Türk müteahhitlik firmalarını Brezilya'daki projelere davet etti.

Türk müteahhitler yurtdışında zorlanıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği Raporu’na göre, Türk müteahhitler 2014 yılında yurtdışında 23.8 milyar ABD Doları değerinde 285 yeni proje üstlendi. Irak ve Libya pazarlarındaki daralma 2014’te sektördeki faaliyeti olumsuz yönde etkiledi..

Türk müteahhitler Afrika'da pazar arıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği Raporu'na göre, Türk müteahhitler 2014 yılında yurtdışında 23.8 milyar ABD Doları değerinde 285 yeni proje üstlendi.

Damdin Tsogbaatar: Türk müteahhitlerini Moğolistan'da görmek istiyoruz!

Moğolistan nüfusunun yüzde 67'sini 2021 yılına kadar nitelikli konutlara yerleştirmek istediklerini söyleyen Moğolistan İnşaat ve Kentsel Kalkınma Bakanı Damdin Tsogbaatar, "Türk müteahhitlik sektörünü Moğolistan'da görmek istiyoruz" dedi.

'Türk müteahhitleri Moğolistan'a bekliyoruz'

Moğolistan nüfusunun yüzde 67'sini 2021'e kadar nitelikli konutlara yerleştirmek istediklerini söyleyen İnşaat ve Kentsel Kalkınma Bakanı Damdin Tsogbaatar, "Türk müteahhitlik sektörünü Moğolistan'da görmek istiyoruz" dedi.

Türk müteahhitler Rusya Dünya Kupası'na göz dikti!

Rusya Federasyonu'nda gerçekleştirilecek FIFA 2018 Dünya Kupası'na yönelik yaklaşık 50 milyar dolarlık yatırım, Türk müteahhitlerin ilgisini Rusya'ya yöneltti.

Türk müteahhitler yurtdışında rotayı değiştirdi!

2023 yılında, yurtdışında üstlendikleri iş hacminin yılda 100 milyar dolar olmasını hedefleyen Türk müteahhitleri, mevcut pazarlarının yanı sıra rotayı, Etiyopya, Ekvator Ginesi ve Güney Sudan’a çeviriyor.

Türk müteahhitler rotayı Sahra Altı Afrika'ya çevirdi!

Türk müteahhitleri, mevcut pazarlarının yanı sıra rotayı, Etiyopya, Ekvator Ginesi ve Güney Sudan’a çeviriyor. Türk müteahhitleri yurtdışında, 2014 yılında 255 yeni proje ile yaklaşık 22,5 milyar dolar iş hacmi gerçekleştirdi.

Türk müteahhitlerin yurt dışında üstlendiği proje sayısı 7 bin 684’e ulaştı!

Türk müteahhitleri yurtdışında, 2014 yılında 255 yeni proje ile yaklaşık 22,5 milyar dolar iş hacmi gerçekleştirdi. Türk müteahhitler 2023 yılında, yurtdışında üstlendikleri iş hacminin yılda 100 milyar dolar olmasını hedefliyor..

Arap ülkelerinde Türk müteahhitler önemli rol oynuyor!

UNS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Osman Ünsal Arap coğrafyasında özellikle inşaat sektöründe Türk müteahhitlerin önemli rolü olduğunu söyledi.

Türk müteahhitler 2014'te toplam 88 milyon dolarlık proje üstlendi!

Türk müteahhitlik şirketlerinin yurt dışında gerçekleştirdiği projelerin ortalama bedeli 2014 sonu itibarıyla 88 milyon dolara yükseldi. Bu, sektörün tarihindeki en yüksek yıllık ortalama proje bedeli rakamı oldu.

türk müteaahitler japonya Haberi

türk müteaahitler japonya

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Japonya'daki temasları kapsamında Türk-Japon Müteahhitlik İşbirliği Semineri'ne katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, iki ülke halkının, dünyanın her tarafında yapabileceği iş ve güç birliği fırsatlarını görüşmek üzere bir araya geldiğini söyleyen Zeybekci, Asya'nın iki ucundaki iki ülkenin, birbirlerine duyduğu sevgi ve sempatiyi istenilen şekilde iş birliğine, ekonomiye, ortaklıklara ve iş hacmine yansıtamadığını belirtti.

Nihat Zeybekci, samuraylar ve Osmanlı'nın yeniçerilerinin hikayesinin iş dünyasında tekrarlanabileceğini ve dünyayı yeniden inşa edebileceklerini söyledi. Türkiye'nin, Japonya'nın 1970'lerdeki büyüme potansiyeline sahip olduğuna işaret eden Zeybekci, Türkiye'nin, büyüme rakamlarıyla OECD ve G20 üyesi ülkeler arasında birinci sırada olduğunu belirtti.

Zeybekci, Türkiye'nin büyümesini, önümüzdeki yıllarda "Avrupa'nın en hızlı büyüyen ülkesi" olarak sürdüreceğini söyleyerek, şu şekilde konuştu:

"Türkiye, Japon firmaları için dünyada en iyi fırsatların barındığı ve...