30 / 04 / 2024

Türk otomotiv sanayi

Türk otomotiv sanayi

Türk otomotiv sanayinin ihtiyacı olan test pistinin yeri konusunda henüz kesin karara varılamazken, Bursa, ev sahipliği için ısrarlı

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Özyürek Hafriyat İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Eda Su Toy Özyürek tarafından kuruldu.

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aremisa Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Emlakevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlakevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Karademir tarafından kuruldu.

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Turan tarafından kuruldu.

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayazıt tarafından kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Türk otomotiv sektörünün yan sanayi ihracatı 7 milyar doları aştı!

Türkiye'den 2023 yılının 6 aylık döneminde 7 milyar 172 milyon 556 bin dolarlık otomotiv yan sanayi ürünü ihracatı gerçekleştirdi.

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Cnc Group İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnc Group İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Çoruhlu tarafından kuruldu.

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Matusrvıch Estate Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matusrvıch Estate Emlak İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Andreı Matusevıch tarafından kuruldu.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eyl Dağcı İnşaat Otomotiv Turizm Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dağcı tarafından kuruldu.

Türk otomotiv sanayi Haberi

Türk otomotiv sanayi

Son yıllarda tasarım ve Ar-Ge çalışmalarını yoğunlaştıran Türk otomotiv sanayinin, her fırsatta dile getirilen en büyük eksiklerinden biri, somut karar için beklemede. Tasarım doğrulama, dayanıklılık ve yol testlerinin gerçekleştirileceği test pisti için uzun süredir yürütülen çalışmalar, yer konusunda verilecek kesin karara odaklanırken, Bursa, ev sahipliğinde ısrarlı.

Halen yılda bir milyon adedin üzerinde üretim yapan ve yıllık iki milyon adet üretim kapasitesine ulaşmayı hedefleyen otomotiv sanayinin, küresel anlamda rekabetçiliğini sürdürebilmek amacıyla gerçekleştirdiği ataklardan biri olan test pisti konusunda, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından başlatılan çalışmalar, daha sonra Türk Standartları Enstitüsü’ne (TSE) devredilmişti. TSE’nin öz kaynaklarından, 150 milyon dolarlık bir bütçe ayrıldığı belirtilen test pistinin yapılacağı yer konusunda henüz somut kararın alınmadığı kaydediliyor.

Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin soruları üzerine bir açıklama yapan TSE Genel...