13 / 05 / 2024

türk tyong ısı yalıtımı

türk tyong ısı yalıtımı

Yapı malzemeleri sektörü markası Türk Ytong, blok ürünlerinde 2,5 MPa olan basınç dayanımı değerini koruyarak, ısı yalıtım performansını artırmayı başararak enerji tasarrufunu artırdı.

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi fiyatlarında fırsat! Dünyada ilk ve tek! 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi, közde türk kahvesi, sütlü türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata ve sütlü kahve olmak üzere 4 farklı çeşit kahve yapabiliyor. Peki Karaca Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi kaç lira? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Moody's 13 Türk bankasının kredi notunu düşürdü, görünüm negatif!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's 13 Türk bankasının kredi notunu düşürdü.

Pakistan'da inşa edilen dev şehir için Türk firmalara yatırım çağrısı!

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da inşası devam eden konut ve yaşam alanları projesi için görüşmeler yapmak amacıyla Türkiye'ye gelen yetkililer, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu.

Türkiye'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne acil durum hastanesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar yaptığı açıklamada Türkiye tarafından KKTC'de inşa ettirilen acil durum hastanesinin ülkesinin sadece bugünün değil gelecekteki ihtiyaçlarını da karşılayacak bir donanım ve yeterlilikte olacağını söyledi.

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 384!

Türk-İş'in araştırmasına göre, ağustos ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 384 lira, yoksulluk sınırı 7 bin 765 lira olarak hesaplandı.

Türk müteahhitlere Gine'ye yatırım yapın çağrısı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur yaptığı açıklamada "Müteahhitlerimiz Gine'de bugüne kadar 152,6 milyon dolar değerinde 10 proje yapmış. 127 ülkede 404 milyar dolar değerinde proje yapan Türk müteahhitler için Gine'deki rakamlar son derece yetersiz" diye konuştu.

Türk inşaatçılara Nijerya’da yatırım çağrısı!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Türk iş insanlarına, Afrika’nın en büyük ekonomileri arasında yer alan Nijerya’da yatırım ve ticaret çağrısı yaptı. 

Türk müteahhitler 2020'nin ilk yarısında 3,9 milyar dolarlık proje üstlendi!

Ticaret Bakanlığı’nın verilerine göre; Türk müteahhitler 2020 yılının ilk yarısında yurt dışında 3,9 milyar ABD Doları tutarında toplam 85 proje üstlendi.

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 431 lira!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), haziran ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırını 2 bin 431 lira 8 kuruş, yoksulluk sınırını ise 7 bin 918 lira 82 kuruş olarak hesapladı.

Basuki Hadimuljono: Türk şirketleri Endonezya’yı üs olarak kullanabilir!

Endonezya Bayındırlık ve İskan Bakanı Basuki Hadimuljono, Türkiye’den yapılacak yatırımları teşvik edeceğini vurgulayarak, "Türk şirketleri, Asya pazarına girmek için Endonezya’yı üs olarak kullanabilir" diye konuştu.

Türk müteahhitler koronavirüs sonrası yeni açılımlar yapacak!

Türk inşaat sektörü, koronavirüs salgınının etkilerini azaltmak için yurtdışı pazarlardaki faaliyetlerinin geliştirilebilmesi ve yeni pazarlarda ortaya çıkacak fırsatların değerlendirilebilmesi amacıyla finansman arayışını artırdı. 

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 438 lira!

Türk-İş'in 'Açlık ve yoksulluk sınırı' araştırmasına göre, mayıs ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 374 liradan 2 bin 438 liraya, yoksulluk sınırı ise 7 bin 732 liradan 7 bin 942 liraya yükseldi.

türk tyong ısı yalıtımı Haberi

türk tyong ısı yalıtımı

Türk Ytong markası, blok ürünlerinde 2,5 MPa olan basınç dayanımı değerini koruyarak, ısı yalıtım performansını artırmayı başardı.


Ar-Ge çalışmalarıyla Ytong duvarların ısıl iletkenlik hesap değerini yüzde 15 daha iyileştirerek, 0.13 W/mK'dan 0.11 W/mK'e düşüren Ytong, böylece sağladığı enerji tasarrufunu da aynı oranda artırmış oldu.


Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, enerji verimliliği ve çevre koruma odaklı Ar-Ge çalışmaları sonucunda bu değere ulaşıldığını belirterek, "Böylece yapılarda kullanılan ısıtma ve soğutma enerjisinden önemli ölçülerde tasarruf sağlanacak"...