03 / 05 / 2024

Türk Ytong fabrikaları

Türk Ytong fabrikaları

Türk Ytong, Varlıbaş Holding ile birlikte Trabzon'da bir fabrika kurmayı planlıyor. Fabrika 30 milyon Euro'ya mal olacak ve üç yıl sonra faaliyete geçecek. Şirket, mayıs ayında Çatalca'da da bir fabrika açacak.

Türk Ytong, üretim kapasitesini iki katına çıkaracak!

Türk inşaat sektörüne 50 yıldır yön veren, yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, çevreci malzemesi ile ısı yalıtımı, depreme dayanıklılık, yangın güvenliği, hafiflik ve kolay işlenebilirlik gibi büyük önem taşıyan özellikleri bir arada sunu

Türk Ytong 6. fabrikasını Çatalca’da kuruyor!

Fabrikanın 2015 yılı Haziran ayında üretime başlamasıyla yıllık 2,5 milyon metre küp ytong üreteceklerini belirten şirket genel müdürü Gökhan Erel, 50 yılda ürettikleri ytongla 10 milyar dolarlık enerji tasarrufunda bulunduklarını söyledi...

Türkşeker açıkladı, üretim ülke ihtiyacını karşılayacak oranda

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) Genel Müdürü Muhiddin Şahin, Türkiye'de senelik olarak toplanda 3 milyon ton şeker tüketildiğini kaydederek, "Bu yıl ülkemizin ihtiyacından bir miktar daha çok üretimimiz mevcut. Türkşeker olarak yıllık 1 milyon 100 bin ton şeker üretiyoruz." diye konuştu.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Türkşeker'in yaptığı zam sonrası şeker fiyatları kaç TL oldu? İşte A101, Migros, Türkşeker 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) geçtiğimiz gün şeker fiyatlarına yüzde 31 oranında zam yaptı. Peki zamdan sonra şeker fiyatları zincir marketlerde kaç TL oldu? Şeker kg kaç TL 2022? İşte A101, ŞOK, Migros, 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

TÜRKŞEKER'a ait taşınmazlar satışa mı çıkarıldı?

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'ye (TÜRKŞEKER)  ait olan taşınmazlar için tartışılcak iddia ortaya atıldı. İddialara göre hükümet TÜRKŞEKER'e ait taşınmazlara yönelik satış işlemini onayladı. 

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong, 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı online canlı olarak gerçekleştirdi.. “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla yapılan toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı...

Türk Ytong 10 yılda bin 200 mimarlık öğrencisine ulaştı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, Gazbeton Dersleri ile 10 yılda bin 200 mimarlık öğrencisine ulaştı.

Türk Ytong 2019 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu Türk Ytong, 48’inci Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı'nda 2019 yılı için belirledikleri hedeflerini paylaştı.

Türk Ytong 55. yılını kutladı!

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong, kuruluşunun 55. yıldönümünü gerçekleşen törenle kutladı. Törende, şirket kurucuları, ortakları, yönetici ve çalışanları bir araya geldi.

Türkiye, Ytong üretiminde dünya lideri konumunda!

"İnsan ulaştığı bir hedefi bir diğer hedefe ulaşmak için basamak olarak kullanmalı" diyen Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, kendisi için prensip haline getirdiği bu anlayışı Dilovası'ndaki fabrikayı gezerken bize bir dipnot olarak aktarıyor...

Türk Ytong, dünyanın en büyük ytong tesisini kurdu!

Son üç yılda 80 milyon Euro'luk yatırım yapan Türk Ytong, son olarak 29 Ekim'de Dilovası tesisini açtı. Bu, dünyanın en büyük ytong tesisi oldu. 2,5 milyon metreküplük ytong üretim kapasitesine sahip olan şirket, bu yıl 400 milyon TL ciro hedefliyor.

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti. Türkün'ün ailesi, Türk Ytong Sanayi A.Ş. ve İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Türk Ytong fabrikaları Haberi

Türk Ytong fabrikaları

İnşaat malzemeleri sektörünün önde gelen kuruluşlarından Türk Ytong, Trabzon'da bir fabrika kurmayı planlıyor. Varlıbaş Holding ile birlikte ortak olarak kurulacak olan bu fabrika 30 milyon Euro'ya mal olacak ve üç yıl içinde faaliyete geçecek. 


Türk Ytong, 1998 yılında Gaziantep'te de Konukoğlu ailesiyle bir fabrika kurmuştu. Aradan geçen 16 yıldan sonra bu iş stratejisi şimdi de Karadeniz'de denenecek, Gaziantep ile adı özdeşleşen Konukoğlu Ailesi ile yaptıkları bu işbirliğinden çok memnun kaldıklarını aktaran Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F, Fethi Hinginar, önümüzdeki yıl yapmayı planladıkları Trabzon'daki tesis yatırımı için kentin önde gelenlerinden olan Varlıbaş Ailesi ile işbirliği yapacaklarını söylüyor. 


Gaziantep'teki 400 bin metreküplük üretime sahip tesisin çok başarılı işler çıkardığını belirten Hinginar, Varlıbaş Ailesi ile de hem inşaat sektöründeki deneyimleri hem de kentin...