14 / 05 / 2024

Türkan Şoray nerede yaşıyor

Türkan Şoray nerede yaşıyor

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türkan Şoray birlikte yaşadıkları Çubuklu’daki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Feridun Geçgel nereli? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji faaliyetlerine nerede devam ediyor?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Feridun Geçgel ne zaman doğdu? Astor Enerji, tüm faaliyetlerini nerede topladı? İşte Feridun Geçgel ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Arzum OK004 Okka Minio 480 Watt Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum OK004 Okka Minio 480 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi 480 Watt gücünde çalışıyor. Çeşitli emniyet sistemleri ile kullanırken güvenli ortam oluşturuyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü, dirençli taban tasarımı ve kumaşa göre ayarlanabilen buhar seviyesi sayesinde kusursuz bir ütü performansı ortaya koyuyor. 

GoldMaster Maxipress 2200 Watt Seramik Tabanlı Şok Buharlı Ütü en ucuza nerede satılıyor? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile kusursuz ütüleme performansı ortaya koyar.

Türkan Şoray nerede yaşıyor Haberi

Türkan Şoray nerede yaşıyor

Yapımcı Yağmur Ünal ve Türk sinemasının sultanı olan annesi Türkan Şoray ile yaşadığı Çubuklu’da bulunan villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Yağmur Ünal’ın 2016 yılında taşındıkları havuzlu, Boğaz manzaralı, bahçeli villa 4 katlı olarak inşa edilmiş ve 420 metrekare büyüklüğünde.

İkinci kat Türkan Şoray'a, üçüncü kat ise Yağmur’a ait. Anne-kızın en büyük keyfi ise havuz, çardak ya da kış bahçesinde zaman geçirmek.

Yağmur Ünal “Aynı çatı altında iki ayrı ev planlandı. Annem ve benim alanlarımız farklı. Odaları birbirimizden ilham alarak dekore ettik. Ortaya ikimizin mutlu olduğu, çok kullanışlı bir ev çıktı” diye konuştu.

Türkan Şoray ve Yağmur Ünal'ın 4 katlı...