28 / 04 / 2024

turkcell trabzon çağrı merkezi

turkcell trabzon çağrı merkezi

Turkcell, Trabzon'daki ilk teknolojik yatırımı kurduğu çağrı merkezi ile sağladı. Çağrı merkezi 500 kişiye is imkanı sağladı...

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Trabzon'a yeni bisiklet yolu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşirli sahilinde Trabzon’a kazandırılan yeni bisiklet yolu hizmete açıldı.

TOKİ Trabzon'a 1.5 milyarlık yatırım yaptı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bugüne kadar Trabzon'a yapılan yatırımların tutarını açıkladı. Buna göre, TOKİ bölgede 1.5 milyarlık yatırım inşa etti.

Erdoğan Bayraktar Trabzon'a 30 milyon liraya cami yaptırıyor!

Çevre eski Bakanı Erdoğan Bayraktar memleketi Trabzon’a 20 bin kişilik cami yapmak için kolları sıvadı Tac Mahal’i andıracak camide piknik ve spor alanları, trafik eğitim parkuru, go-kart pisti, restoran ve 1461 Şehitleri Müzesi bulunacak.

Trabzon'a 15 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 15 milyon lira tutarındaki 9 adet yatırım müjdesi ile Trabzon’a geliyor.

Sayısal Loto talihlisine Trabzon'a yatırım çağrısı!

Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği Sayısal Loto'nun 59'uncu hafta çekilişinde büyük ikramiye olan 5 milyon 632 bin 868 lira 75 kuruşu kazanan talihlinin Trabzon'dan olduğu belirlendi. Sayısal Loto talihlisine Trabzon'a yatırım çağrısı yapıldı.

Katar Emiri'nden Trabzon'a 3 proje!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Katar Emiri’nin Trabzon’a yapmayı planladığı üç projelik yatırımı dört gözle beklediklerini dile getirdi.

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

Armada'dan Trabzon'a 50 milyon dolarlık yatırım!

Armada Grup tarafından Trabzon'a yapılacak olan 50 milyon dolarlık yatırım ile Körfez ülkelerindeki diğer yatırımcıların da bölgeye çekilmesi planlanıyor. Grup sağlık sektörüyle de ilgilendiğini açıkladı.

Abdil Celil Öz: Arapların Trabzon'a yatırımları artacak!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'a gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Mehmet Büyükekşi'den yatırımcılara çağrı!

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trabzon'da 70'ten fazla ülkenin temsilcisine yaptığı çağrıda yatırımların sadece iç piyasa için değil, dört bir yandaki 56 ülkeye yönelik olacağını söyledi.

Mehmet Akkuş: Arap turizmi Trabzon'a kaydı!

TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş: " Arap turizminin Trabzon'a kaydığını görüyoruz " dedi.

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol yatırımı!

Bu yıl 50 milyon TL’lik yol çalışması yapacaklarını kaydeden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Bu rakam büyükşehir olmanın Trabzon’a önemli bir getirisidir” dedi...

turkcell trabzon çağrı merkezi Haberi

turkcell trabzon çağrı merkezi
Türkiye çapında yatırımlarına devam eden Turkcell, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Firma, Trabzon'da ilk teknolojik yatırımını kurduğu çağrı merkezi ile sağladı. Turkcell'in Trabzon'da açtığı çağrı merkezi 500 kişiye iş imkanı sağladı. Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan, Erzurum ve Diyarbakır'a da çağır merkezi kurarak yatırım yaptıklarını...