28 / 04 / 2024

Turkey Build 38. Yapı Fuarı

Turkey Build 38. Yapı Fuarı

Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatının arttırılması için geleneksel alım heyetlerinin davet edilmesi yerine yeni bir strateji geliştirilerek “mercek harekatına” başlanıldı. İlk uygulaması İstanbul’da Turkey Build 38. Yapı Fuarı'nda gerçekleşti.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

Yapı Fuarı'nda 1.250 firma yapı malzemeleri tanıttı!

Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleriyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar Turkey Build 38. Yapı Fuarı, sektör oyuncularını İstanbul’da ağırladı..

Yapı malzemeleri ihracatında yeni strateji geliştirildi!

Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatının arttırılması için geleneksel alım heyetlerinin davet edilmesi yerine yeni bir strateji geliştirilerek “mercek harekatına” başlanıldı. İlk uygulaması İstanbul’da Turkey Build 38. Yapı Fuarı'nda gerçekleşti.

Travel Turkey İzmir 2014 yurtdışından da büyük ilgi görüyor!

Turizm sektöründe yeni iş birlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı, uluslararası arenada da büyük ilgi görüyor...

TOKİ'den 38 İlde 156 işyeri 32 konut satışı!

TOKİ, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 38 ilde, 156'sı iş yeri 32'si konut olmak üzere 188 taşınmazı satışa çıkarıyor...

Travel Turkey İzmir Fuarı'nın partner ülkesi İtalya!

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 4 - 7 Aralık tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda düzenlenecek "Travel Turkey İzmir" fuarının partner ülkesi İtalya, partner ili ise Adıyaman oldu.

Enerji sektörü All Energy Turkey 2014 Kongre ve Fuarı’nda buluştu!

All Energy Turkey 2014 Kongre ve Fuarı 24-25 Eylül 2014 tarihlerinde Gürcistan Enerji Bakan Yardımcısı Ilia Eloshvili ve Borsa İstanbul’un CEO’su İbrahim TURHAN’ın katılımıyla gerçekleşti.

SOCAR Turkey Enerji ile SOCAR İzmir Petrokimya birleşti!

Petkim'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada Petkim Petrokimya Holding AŞ, dolaylı hakim ortağı olduğu SOCAR Turkey Enerji AŞ ile SOCAR İzmir Petrokimya AŞ'nin birleştiğini bildirdi...

Mersin Yeni Otogar Tesisi'nde 1 yıllığına kiralık 38 işyeri!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Merkez Toroslar ilçesinde yer alan Yeni Otogar Tesisi'ndeki 38 işyerini 1 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 30 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da gerçekleştirilecek.

All Energy Turkey 24-25 Eylül'de İstanbul'da!

Enerji ticareti ve satışı konusunda Türkiye’nin ve bölgenin en önemli etkinliği olan All Energy Turkey 2014 Kongre ve Fuarı 24-25 Eylül 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Bayraklı'ya yapılması planlanan 38 katlı gökdelen planları iptal edildi!

Bayraklı'daki 38 katlı gökdelen inşaatına karşı çıkan İzmirli işadamı Mehmet Refik Soyer'i hem ilçe belediyesi hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi haklı bularak planları iptal etti.

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hündürel, Sheikh Hussein Gaber tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

38 kilometrelik demir hatlarla saatte 70 bin, günde 1 milyon 280 bin yolcu taşınacak!

Başbakan Davutoğlu’nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan aldığı brifingde ulaşım projeleri de yer alıyor. Bu projelere göre 38 km’lik demir hatlarla saatte 70 bin, günde 1 milyon 280 bin yolcu taşınacak...

Turkey Build 38. Yapı Fuarı Haberi

Turkey Build 38. Yapı Fuarı

Ekonomi Bakanlığı desteği ile İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi tarafından uygulamaya konulan stratejiyle Venezuela, Katar, Özbekistan, Cezayir, Güney Afrika, Kanada ve Kenya’dan 11 kişilik heyet fuara davet edildi. 


Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleriyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuarında 1250 firmanın yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojilerine ait ürünleri, teçhizatları sergilendi. Gelen heyet fuara hayran kaldı. Üreticilerle birebir iş görüşmesi yapan konuklar iş bağlantıları da gerçekleştirdiler.


YENİ BİR STRATEJİ BELİRLENDİ 


Türkiye’nin yapı malzemeleri ihracatını arttırmak için çalıştıklarını ifade eden İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, gelen heyetin fuara hayran kaldıklarını belirterek şöyle konuştu: “Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi olarak alışagelmişin dışında bir strateji ile hareket edelim istedik. Kendi ülkelerinde sektörlerinde karar alıcılar...