28 / 04 / 2024

Turkey Build İstanbul Fuarı

Turkey Build İstanbul Fuarı

2012 yılında kurulan Wooler taşyünü üretim tesisi ile “Yılın Yatırımı” ödülünün sahibi olan Eryap, ödülünü 36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı’nda “2012 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri töreninde” alıyor.

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Turkey İstanbul Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

China Homelife Turkey Fuarı açıldı!

China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. Fuar 800'den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar'da tanıtıldı!

İstanbul Turizm Merkezi, ilk kez Expo Turkey By Qatar fuarında tanıtıldı. Dev kompleks yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

İMSİAD, Cityscape Turkey'de incelemelerde bulundu!

İnşaat Müteahhitleri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Türkiye'de ilk kez İstanbul'da düzenlenen ve gayrimenkul yatırımın buluşma noktası olarak gösterilen CITYSCAPE TURKEY'de incelemelerde bulundu.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Sur Yapı Cityscape Turkey'de 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı!

Cityscape Turkey Fuarı'nda Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile yerini alan Sur Yapı fuar boyunca 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti!

Gayrimenkul sektörünün küresel çapta en geniş kapsamlı organizasyonlarından Cityscape, İstanbul’daki ilk fuarında şov yaptı. Cityscape Turkey’i 3 günde 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Golden Tulips Kartal'da Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Golden Tulips Kartal projesinde Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul projesi Cityscape Turkey’de görücüye çıktı!

Beyoğlu’nun merkezinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenen gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape Turkey'de yatırımcılarla bir araya geldi.

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

Turkey Build İstanbul Fuarı Haberi

Turkey Build İstanbul Fuarı



American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer ve Focus Shingle gibi lider markaları Türkiye pazarına kazandıran Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen 36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı’nda da yeni ürünü Wooler ile birlikte  inşaat ve yalıtım sektörünün gelişimine yön veren lider markalarını sektörle buluşturdu.

Yapı Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile bir araya gelmekten ve Yılın Yatırımı Ödülü’nü almaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Eryap CEO’su Emrullah Eruslu, “Yapı Fuarı, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı olma özelliği taşıyor. Fuar özellikle son yıllarda tüm üreticiler için bir hazırlık, portföy yenileme, yeni ürünleri sezona hazırlamak için bir fırsat da yarattı. Yılın Yatırımı ödülünü almamız tesadüfi değildir, yoğun çalışma ve çabalarımızın sonucudur. Sektör temsilcileri, dev...