02 / 05 / 2024

Turkey Home nedir

Turkey Home nedir

Turkey Home'un değerlendirme toplantısı yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’de Tanıtım Alanında ‘Turizmde Markalaşma’ Hedefine İlişkin Stratejik Bir Adım Olan Turkey:Home Kampanyasının Değerlendirmesini Yaptı.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak tarafından kuruldu.

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed A.Ahmed Lail, Amin Ahmed Amin Ahmed Leel, Erkan Çakmak ve Muammer Çakmak ortaklığında kuruldu.

Home ofis KDV oranı nedir?

KDV oranının tespitinde taşınmazların yapı ruhsatı ile tapu kayıtlarında ne şekilde gösterildiğinden çok, fiilen ne amaçla kullanıldığı/kullanılacağı hususuna bakılıyor. Peki, buna göre home ofis KDV oranı nedir?

Turkey Home'un değerlendirme toplantısı yapıldı!

Turkey Home'un değerlendirme toplantısı yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’de Tanıtım Alanında ‘Turizmde Markalaşma’ Hedefine İlişkin Stratejik Bir Adım Olan Turkey:Home Kampanyasının Değerlendirmesini Yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan turizmde yeni teknoloji!

2000 yılından bu yana dünyadaki tanıtım aktivitelerini ilk kez değiştirme kararı alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, " Turkey:Home " kampanyasının değerlendirmesini açıklad ı.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

Home ofis daire özellikleri nelerdir?

Bugün inşa edilen birçok gayrimenkul projesinde yerini alan home ofis nedir? Home ofis daire özellikleri nelerdir? Bir home ofiste neler olmalı? İşte home ofis özellikleri...

Home ofis nedir?

Home ofis nedir? Günümüzde yeni bir trend haline gelmiş hem ev hem ofis ortamı dizayn şekli olan home ofis konusu hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Türkiye'deki konut projeleri, Kiev'deki Home in Turkey fuarında sergilenecek!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 6-7 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 'Home in Turkey' fuarında Türkiye'deki yeni konut projeleri bu ülkede görücüye çıkacak

Beyaz Spot Center satışa çıktı! 250 bin dolara home ofis! 1 milyon 500 bin dolara dükkan!

Avcılar'da yükselen Beyaz Spot Center projesi kapsamında home ofis ve dükkanlar yer alıyor. Projedeki dükkanların fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan ve home ofislerin fiyatları ise 250 bin dolardan başlıyor...

Tepe Home, Narkule, Tepe Prime ve Academia Apartments'ta!

3 dev projede Tepe Homeun imzası var; Nar Kule, Tepe Prime ve Academia Apartments'ın mutfak, banyo ve gömme dolapları Tepe Home tarafından yapıldı. Dev inşaat yatırımlarının mutfak ve banyo tasarımındaki adresi Tepe Home oldu

Ribbon Home'dan kış sürprizi: Toscana ve Cappadocia!

Eylül Ayı başında RIBBON HOME mağazasında yeni koleksiyon ürünleri yerini aldı ve çoktan müşterileriyle buluştu ama RIBBON HOME sürprizleri bununla bitmiyor daha doğrusu RIBBON HOME bu kadarla yetinmiyor.

Turkey Home nedir Haberi

Turkey Home nedir

Hızla artan küreselleşme ile birlikte ülkelerarası bir rekabet haline gelen turizm dünyasında, Türkiye’nin hakettiği yeri alması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Turkey:Home projesi hayata geçirilmiştir. Bu kampanya ile birlikte, Türkiye’nin turizm alanında oluşturduğu algı ve marka imajı, son derece titizlikle hazırlanmış bir plan ile profesyonel bir ekip tarafından yönetiliyor.


Türkiye’nin uzun yıllar kullanabileceği, dünyanın her yerinde olumlu ve sıcak hisler uyandıran ve Türkiye’nin kolaylıkla sahiplenebileceği stratejik bir kavram olan “Home”, kampanyanın ana temasını oluşturuyor. Tarih boyunca onlarca uygarlığa ev sahipliği yapan ve misafirperverliği ile tanınan insanların vatanı olan ülkemiz, ev ve yurt kavramları ile özdeşleştirilerek turizm dünyasında hedeflediği algıyı yaratıyor.


Türkiye Dünya Sıralamasında 5. Sıraya Yerleşti


Turkey:HOME tanıtım kampanyası, dünyanın en önemli noktalarında kullanılan gazete, dergi ve açık hava reklamları gibi...