09 / 05 / 2024

Turkey Shopping Center Leaders

Turkey Shopping Center Leaders

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 6.'sı hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl da perakende sektörünü Cannes'da tanıtacak.

Turkey Shopping Center Leaders'a son katılım tarihi 30 Ekim!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 5.'si hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl yepyeni bir konseptle okuyucularının karşısında olacak.

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

Zorlu Center, Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Zorlu Center “New Development” kategorisinde Avrupa'nın “En İyi Alışveriş Merkezi” seçildi.

Turkey Shopping Center Leaders'a son katılım tarihi 30 Ekim!

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 5.'si hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl yepyeni bir konseptle okuyucularının karşısında olacak.

Business Center Taksim açılışı 29 Kasım'da yapılacak!

Boğaz manzaralı 200 kişilik ve 80 ve 20 kişilik 3 tam tefrişatlı salon sunan Business Center Turkey Cumartesi günü kahvaltılı basın toplantısı saat 10:30 da Taksim Ottoman Palace de yapılacak.

Türkiye'nin Alışveriş Merkezleri Rehberi yeniden hazırlanıyor!

Türkiye'deki alışveriş merkezleri ve onların vazgeçilmez iş ortağı perakendecileri bir araya getiren rehberin dördüncüsü MAPIC 2014 için hazırlanıyor: Turkey Shopping Center Guide 2014 hazırlanıyor.

İzmit Shopping projesi mühürlendi!

Eski Gölcük Yolu üzerinde, Outlet Center Alışveriş Merkezi'nin hemen karşısında bulunan 55 dönümlük araziye yapılacak dev alışveriş merkezi İzmit Shopping'in inşaatını üstlenen Haldız İnşaat ruhsat almadan beton atınca mühürlendi...

Viaport Outlet Shopping Center 20 milyonuncu ziyaretçi sayısına ulaştı!

Türkiye'nin en büyük outlet konseptli açık hava AVM'si olan Viaport, 2013 yılındaki 20 milyonuncu ziyaretçi sayısına ulaştı. Açıldığı 2008 yılından itibaren, sektörde en bilinen, markalarca en çok tercih edilen ve en çok ziyaretçi çeken AVM...

Alev Kahraman kimdir?

Vialand AVM Müdürlüğü'ne geçiş yapan Alev Kahraman perakende sektörünün en önemli sertifikasyonlarından biri olan CSM’yi (Certified Shopping Center Manager) almaya hak kazanmıştı...

Emrullah Turanlı'dan Diyarbakır 'a Amed Shopping Center!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Diyarbakır'da yapmayı planladıkları AVM'nin ismiyle ilgili olarak 'Bir engelleme çıkmaz ise  Diyarbakır 'da AVM 'nin ismi Amed Shopping Center olacak. Diyarbakır 'ın eski ismi  Amed imiş' dedi

Kale Outlet Center Shopping Fest 'e hazır

İstanbul 'u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezi yapmayı hedefleyen İstanbul Shopping Fest, 18 Mart-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Turkey Shopping Center Leaders Haberi

Turkey Shopping Center Leaders

Gayrimenkul Türkiye'nin uluslararası markası Networking Turkey tarafından 6.'sı hazırlanan MAPIC Guide, bu yıl da perakende sektörünü Cannes'da tanıtacak.


Turkey Shopping Center Leaders başlığıyla çıkacak olan rehber MAPIC'te Türkiye'ye ilgi duyan sektör profesyonellerine, AVM'lerin gerçekleşmesi ve yaşaması adına önemli katkılarda bulunmuş sektör önderlerini tanıtacak.


AVM geliştiricileri başta olmak üzere AVM işletmecileri, AVM uzmanlığı olan danışmanlık firmaları, mimarlık ve proje yönetimi firmalarında yöneticilik yapan kişiler bu yayında bir araya gelecek.


Yıllardır hazırlanmakta olan MAPIC Guide'ın klasik bölümleri olan Who's Who ve Turkey SC Index'i de bu yılki rehberde de okuyucularıyla buluşacak.


Siz de Shopping Center Leaders rehberinde yerinizi alın, uluslararası AVM yatırımcılarıyla buluşma fırsatını kaçırmayın!


Son katılım tarihi: 21 Ekim 2016,...