04 / 05 / 2024

Turkeybuild İstanbul açıldı mı

Turkeybuild İstanbul açıldı mı

TÜYAP-Büyükçekmece'de YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarın açılışında konuşan YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, her yıl olduğu gibi bu yıl da yapı sektörünün kalbinin 'Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul' fuarında atacağını söyledi.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a 110 bin 430 ziyaretçi katıldı!

39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl da yoğun ilgi görerek 100 bin metrekarelik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni malzemelerini, teknoloji ve hizmetlerini 110 bin 430 ziyaretçiyle buluşturdu.

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

100 milyon Euro'luk Unıq İstanbul açıldı!

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi, UNIQ İstanbul açıldı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği bir mekan sunuyor.

27. Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Bu yıl 27.’si düzenlenen bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 23 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Kartuz Limited Şirketi Merkezi Belarus Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Kartuz Limited Şirketi Merkezi Belarus Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi 14 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile açıldı. Maltepe şubesinin yetkili ismi Çiğdem Şahin...

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Globalmond İnşaat Petrol Nalburiye Reklam Organizasyon Yayıncılık Matbaa Kağıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile 14 Ağustos 2014 tarihinde açıldı..

Hipodrom Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Cankurtaran 1 Şubesi açıldı!

Hipodrom Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Cankurtaran 1 Şubesi 14 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile açıldı. Şubenin adresi; Cankurtaran Mah. Mimar Mehmet Ağa Cad. No: 31 Fatih - İstanbul...

Hipodrom Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Cankurtaran 2 Şubesi açıldı!

Hipodrom Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Cankurtaran 2 Şubesi 14 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile İstanbul Fatih'te açıldı. Şubenin yetkili ismi Mustafa Sümengen...

Choice Hotels İstanbul'da açıldı!

Choice Hotels İstanbul'da açıldı. CHOICE Hotels Başkan Yardımcısı Mark Pearce, Türkiye’deki ilk Choice (seçmek) markasını, dünyanın en önemli metropollerinden biri olması nedeniyle İstanbul’da açtıklarını söyledi.

Nilin İnşaat Yapı Malzemeleri Makine Hırdavat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nilin İnşaat Yapı Malzemeleri Makine Metal Hırdavat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile açıldı.

Kaysı İnşaat Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaysı İnşaat Motorlu Araçlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 11 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Sarıyer'de açıldı. Şube Müdürü Mehmet Faruk Kaysı...

Turkeybuild İstanbul açıldı mı Haberi

Turkeybuild İstanbul açıldı mı


Türk yapı sektörünün ve bölgenin en önemli yapı fuarlarından olan "37. Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul" kapılarını açtı.


TÜYAP-Büyükçekmece'de YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarın açılışında konuşan YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, her yıl olduğu gibi bu yıl da yapı sektörünün kalbinin 'Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul' fuarında atacağını söyledi.


Başer, bu yılki konuk ülkenin Güney Kore olduğunu ifade ederek, yıllık 20 milyar dolar seviyesinde inşaat malzemesi ithal eden Güney Kore'nin, hızla gelişen yapı malzemesi sektörü için anlamlı bir model olduğunu dile getirdi.


Mayıs 2013' te yürürlüğe giren Serbest Ticaret Anlaşması ile iki ülkenin kuracakları yakın işbirliğinin bu potansiyeli daha da artıracağını düşündüklerini anlatan Başer, "Özelikle Güney Kore'nin bölgede üstlendiği projelerde, lojistik avantajlar nedeniyle Türk inşaat malzemelerinin tercih edilme olasılığı oldukça yüksek. Güney...