03 / 05 / 2024

türkiye ev kredisi şartları

türkiye ev kredisi şartları

Hollanda'da yaşayan kadrosuz çalışanlar da ev kredisi alabilecek. Finans danışmanlarının ve bankaların başlattığı yeni test uygulamasıyla kiralık olarak çalışan kişilere de konut kredisi verileceği açıklandı.

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Türkiye ev fiyat artışında dünya şampiyonu!

IMF Küresel Konut İzleme Raporu 2020 yılı üçüncü çeyrek verileri açıklandı. 63 ülkenin dahil edildiği rapora göre, yüzde 13.1'lik artışla Türkiye olarak kaydedildi. 

ING Türkiye, konut kredi faizini yüzde 0.94’e indirdi!

ING Türkiye, konut kredisi faizlerini 120 aya kadar olan tüm vadelerde yüzde 0.94’e indirdi…

Gurbetçiler Türkiye’den konut kredisi ile ev alabilir mi?

Yurt dışında yaşayanların konut kredisi kullanıp kullanamayacağı, yurt dışında yaşayıp Türkiye’den ev almak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği husus olarak belirtiliyor.

Çin’in pazar kaybı Türk ev tekstiline yarayacak!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİ- AD) Başkanı Ali Sami Aydın, Trump ile birlikte Çin'in ABD pazarında güç kaybedeceğini, oluşacak açığın Türk ev tekstili sektörüne yarayacağını söyledi.

HSBC Türkiye, konut kredisi faiz oranını yüzde 0,99’ çekti!

Bankaların konutta faiz indirimi açıklamaları peş peşe gelmeye devam ediyor. HSBC Türkiye, konut kredisi faiz oranını yüzde 0,99’a indirdiğini açıkladı.

Türkiye konut kredisi büyümesinde dünyada ilk sırada!

Cansel Turgut Yazıcı, açıklanan raporlara göre Türkiye'nin konut fiyatları artışında 2015 ilk çeyreğinde dünyada 7'inci sırada, konut kredisi reel artışında ise ilk sırada yer aldığını belirtiyor.

Türk ev tekstili ürünlerine İran'dan yoğun ilgi!

Ambargonun kalkması ardından bütün gözler İran’a çevrildi. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Türk ev tekstili ürünlerinin; İran pazarında iyi bilinen, marka adı ile aranılan bir konuma sahip olduğunu ifade ediyor.

Türk ev tekstili sektörü yeni pazar arayışında!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) 2016 yılında sektörün yeni pazarlara yöneleceğini belirtiyor. Ortadoğu’da yaşanan sorunlar, ev tekstilcilerini yeni pazar yaratabilecekleri ülkelerde arayışa yönlendirdi.

Türkiye ev fiyatı artışında yedinci!

IMF'nin ‘Küresel Konut Gözetimi’ raporunda Türkiye, 2015 üçüncü çeyrek dönemine göre yüzde 10.4 oranla ev fiyatlarının en çok arttığı 7’nci ülke oldu. İşte ayrıntılar...

Emlak fiyat artışlarında Türkiye 4. sırada yer aldı!

Forbes dergisi emlak fiyatlarındaki değer artışına göre ülkeleri sıraladı. Türkiye, ev fiyatlarında yüzde 10.5 artışla emlak değerlerinin en fazla yükseldiği dördüncü ülke oldu.

Türkiye Ev Tekstili ve Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

Bu yıl 243 başvurunun yapıldığı 5. Türkiye Ev Tekstili ve Tasarım Yarışması’nda 16 kişi ödüle layık bulundu. Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği Türkiye Ev Tekstili ve Tasarım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

türkiye ev kredisi şartları Haberi

türkiye ev kredisi şartları

Fleks ve iş bulma firmaları tarafından kiralık olarak çalışan ve kadrolu olmayan kişiler de konut kredisi kullanarak ev sahibi olabilecek. Finans danışmanlarının ve bankaların başlattığı yeni test uygulamasıyla kiralık olarak çalışan kişilere de konut kredisi verileceği açıklandı.


Ad gazetesinde yer alan habere göre, günümüzde bir çok firmanın elemanlarını kadrolu çalıştırmadığından dolayı, fleks ve kiralık çalışan kişiler ev kredisi almakta zorlanıyor. Bu durumu değiştirmek isteyen De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek ve Obvion en Florius bankalarının aldığı ortak bir kararla, bu tip çalışanlara da ev kredisi imkanı sunacağını açıklandı.


5 yıl sürecek test uygulaması sonucunda elde edilecek pozitif sonuca göre, kadrolu işi olmayan kişiler de ev kredisi...