11 / 05 / 2024

Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi

Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi

Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Vreskala, Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde Alsancak Stadı'nın yıkılmasına karşı olduklarını söyledi

Süper Lig hakem maaşlarına yüzde 50 zam! Türkiye'de hakemler ne kadar kazanıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ( TFF)hakem ücretlerine yüzde 50 zam yaptığı iddia edildi. Bu kapsamda bir Süper Lig maçında görev alan orta hakemin kazancı 30 bin TL'ye çıktı.

MÜSİAD: Türkiye ekonomisi sadece döviz kuruna indirgenerek değerlendirilemez!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte MÜSİAD'ın o açıklaması...

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

Tamer Saka, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı oldu!

TÇMB Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini üstlenmesi nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılan Nihat Özdemir’in yerine, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Tamer Saka’yı görevlendirdi...

Türkiye ve Rusya arasında inşaat alanındaki çalışmalar artırılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ile Rusya arasında inşaat alanındaki işbirliğinin arttırılırsa ülkeler arasındaki ticaret hedefinin 100 milyar dolarlık ulaşabileceğini dile getirdi.

Orta Asyalı iş adamlarının Türkiye yatırımları yüzde 341 arttı!

Orta Asya'dan gelen iş adamları Türkiye'ye yatırım yapma yarışına girdi. Yılın ilk çeyreğinde Orta Asya ülkelerinden Türkiye'ye yatırım yapan firma sayısı yüzde 341 arttı.

Suriyeliler Türkiye'de inşaat şirketi kuruyor!

Türkiye’de ticari faaliyet gösteren Suriyeliler, Türk iş adamlarıyla ortaklık arıyor. Gayrimenkul, ithalat-ihracat, tarım, inşaat, gıda, tekstil, turizm, eğitim gibi alanlarda faaliyet gösteren Suriyeli işadamları Türkiye'de şirket kuruyor.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Azerbaycan'ın Türkiye'ye yatırımları 20 milyar dolara çıkacak!

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim, Azerbaycanlı iş adamlarının Türkiye'de yatırım yaptığını, yatırım tutarının 20 milyar dolara çıkacağını açıkladı.

Türkiye'nin EURO 2024 için en büyük kozu modern statlar!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliğine aday olan Türkiye, 9 kentteki 10 modern statla turnuvayı düzenlemek istiyor.

Türkiye ekonomisi için gayrimenkul kampanyaları şart!

Türkiye’ye adeta destek yağıyor.  Yabancı yatırımcılar, Türkiye’yi hedef alan ekonomik savaşa karşı ‘Türkiye’deki Yabancı İş Adamları Platformu kurdu. 

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi Haberi

Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi


Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Vreskala, yönetim kurulu üyeleriyle Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Alsancak Stadı'nın yıkılarak yerine alışveriş merkezi yapılmak istendiğini ve bu tür tartışmaları ''hayretle'' izlediklerini belirtti. 


Alsancak Stadı'nın İzmir'in simgelerinden biri olduğunu kaydeden Vreskala, şöyle konuştu:

Alsancak Stadı, İzmir kulüplerinin maçlarını oynadığı en önemli statlardan biridir. Herkesin bu statta bir anısı vardır. Alsancak Stadı yerinde kalmalıdır. Ya yıkılarak yeniden yerine stat inşa edilmeli, bu mümkün değilse revizyonu yapılmalıdır. Gerekirse yönetim binası yıkılmalı, buraya bir kale arkası tribün yapılmalıdır. İzmir deprem bölgesi, gerekiyorsa açık tribünden başlanmak üzere stat yenilenebilir. Alsancak Stadı'nın yerine bir alışveriş merkezi yapılırsa kentin trafiği kilitlenir. Statta haftada iki maç oynanıyor ve hafta sonları olduğu için yoğunluk olmuyor....