30 / 07 / 2024

türkiye ıssız ada tatil fiyatları

türkiye ıssız ada tatil fiyatları

Yabancı turistler Türkiye’de ıssız adalarda tatil yapmak istiyor ama bulamıyor. Turizmciler bu istekler için projeler hazırladı. Tek başına tatil yapmanın keyfi günlük 600 dolardan başlıyor, 50 bin dolara çıkıyor...

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Fransız devi Türkiye'den ayrılacak mı? Kararını duyurdu

Fransız Schneider Electric Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek mi? Merakla beklenen karar açıklandı. İşte tüm detaylar...

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den korkutan deprem uyarısı! Türkiye'nin bütün şehirleri deprem konusunda riskli!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz Türkiye'nin hiçbir şehrinin deprem konusunda risksiz olmadığını söyleyerek, Konya da dahil deprem riskinin olduğuna değindi. 

Türkiye'de gıda fiyatları 34 aydır aralıksız artıyor!

Gıda fiyatları dünyada 26 ayın en düşük seviyesini görürken Türkiye’de ise 34 aydır artışına aralıksız devam ediyor.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Gıda fiyatları dünyada dibi görürken, Türkiye’de aralıksız 33 aydır yükseliyor!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) derlediği verilere göre, küresel gıda fiyatları mayısta şeker ve et fiyatlarındaki zamlara karşın son 2 senenin minimum seviyesine geriledi. TÜİK’in paylaştığı veriler ise, Türkiye'deki gıda fiyatlarının aralıksız tam 33 aydır arttığını gösteriyor.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Türkiye’deki internet hızının dünya gerisinde kaldığı belgelendi!

Türkiye’de hemen her mobil cihaz kullanıcısının şikayet ettiği internet hızının dünyanın gerisinde kaldığı, uluslararası bir otorite tarafından da belgelendi.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Türkiye O ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Yeni yılla birlikte ülkelerin ithalat ve ihracatlarına ilişkin de veriler yayımlanmaya başladı. Türkiye şimdi şaşıracağını bir ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı. Duyunca çok şaşıracaksınız! İşte detaylar.

Chery Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro, Türkiye hazırlığında! Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı geliyor!

Chery, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro'yu Türkiye pazarına getiriyor. İşte Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı olan Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro özellikleri...

Doğal gaz teklifi heyecanlandırdı! Dünyanın gözü Türkiye’ye çevrildi!

Rusya Lideri Vladimir Putin'in "Türkiye'ye doğal gaz merkezi kurulabilir" açıklaması Türk iş insanlarını heyecanlandırdı. Sanayiciler, "Dünyaya daha fazla ürün satabilir, ihracatımızı daha da artırabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Yanlış duymadanız! Amazon, Türkiye'de personel alımlarına başladı

Amazon, yeni kurulan lojistik üssü için Türkiye'den personel alımı yapıyor. 4 yıldır Türkiye pazarında bulunan alışveriş devi Amazon bünyesinde çalıştıracağı personel alımları için görüşmelerini Tuzla'da yapmayı tercih etti.

türkiye ıssız ada tatil fiyatları Haberi

türkiye ıssız ada tatil fiyatları


ZENGİN turistler Ege’deki adalarda tatil yapmak için sıraya girdi… Ancak bu isteklerini karşılayacak tek bir ada bile yok. Bu ihtiyacı gidermek için çalışmalara başlayan Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Yusuf Kenan Akkuş, projeleri hazırladıklarını ve bunları Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunacaklarını söyledi. İşte Akkuş’un anlattıkları: 


İLK TALEP FİRMALARDAN GELDİ: Uluslararası firmalar, geçen yaz bizlerden bölgede tatil amaçlı kiralayabilecekleri ada istedi. Maalesef olumlu yanıt veremedik. Ancak onlar bize bu yönde çalışma yapmamızı tavsiye etti. Fethiye ve Bodrum emlak müşavirleri derneklerinin başkanları ve bazı turizmcilerle bir araya gelerek, araştırmaya başladık.


İMAR DEĞİŞİKLİĞİ GEREKİYOR: Sadece Marmaris’te satılığa çıkartılan 3 ada var. Ne yazık ki, bunlar yıllardır satılamıyor. Doğal ya da tarihsel SİT alanı oldukları gerekçesiyle bölgedeki adalarda yapılanma çok...