08 / 07 / 2024

türkiye katarlı yatırımcı

türkiye katarlı yatırımcı

Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan yaptığı açıklamada 16 Nisan'daki referandumdan sonra körfez ülkelerinden ciddi yatırımlar beklediklerini dile getirdi.

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

14 Mayıs seçimi öncesinde Kapalıçarşı'da gram altın 1.500 TL oldu. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişin devamını beklerken altın fiyatları düştü. Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

Tayvan motorsiklet markası KYMCO’dan Türkiye’ye yatırım hamlesi! "Avrupa için motor üretecekler"

Tayvan merkezli motosiklet devi KYMCO’NUN CEO’su İstanbul’da katıldığı lansmanda Türkiye’ye yatırım yapmayı düşündüklerini açıkladı. KYMCO markasının yeni çıkan CV3 modelinin tanıtıldığı lansmandan müjdeli haberler geldi.

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüş yatırımcıları dikkat! Son dakika gümüş fiyatları 27 Haziran 2022

Gümüş fiyatları 12 lira seviyelerine kadar yükselen gümüş geçen hafta düşüşe geçti. Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Peki gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları neden düşüyor? Gümüş fiyatları 27 Haziran 2022 son dakika...

Binance'den kritik atak geldi: Yasal işlem başlatılıyor! Türkiye'deki yatırımcılar tehlikenin eşiğinde

Binance'nin Türkiye uzantısı Binance Türkiye'den bugün kritik bir açıklama geldi. Yatırımcıları sahte Binance reklam panoları için uyarıda bulundu ve yasal sürecin başlatıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

türkiye katarlı yatırımcı Haberi

türkiye katarlı yatırımcı

Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, 16 Nisan'da yapılacak referandum sonrası başta Katar olmak üzere Körfez ülkelerinden ciddi doğrudan yatırımlar beklediklerini söyledi.


Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, sektörde Körfez ülkeleri ile sıkı işbirliklerinin bulunduğunu belirterek, “Referandum sonrası Körfez ülkelerinden başta Katar olmak çok ciddi doğrudan yatırımlar olmasını bekliyoruz” dedi. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “Finans ve Katılım Bankacılığı Hizmetleri” konulu bilgilendirme toplantısına katılan Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan ve Ziraat Bankası Girişimci Şube Bankacılığı Grup Başkanı Metin Sezici, katılım bankacılığı hizmetleri hakkında sunum yaparak, iş dünyasından gelen soruları cevaplandırdı.





FABRİKA DA AÇACAKLAR


Toplantıda bir iş adamının referandum sonrasında kur ve finansman borçlanmalarında maliyetlerin ne olacağı yönündeki sorusunu cevaplayan Ziraat Katılım Bankası Genel Müdür Osman Arslan...