28 / 07 / 2024

türkiye koçtaş mağaza sayısı

türkiye koçtaş mağaza sayısı

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, M1 Merkez AVM'yeki mağazanın açılışında, Koçtaş'ın, içinde bulunduğu sektörün lideri olduğunu ve bu yıl yüzde 10 büyüme hedeflediğini söyledi...

Instagram düğmeye bastı! Türkiye'de kullanıma sunuldu!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, Aile Merkezi özelliğini Türkiye'de kullanıma açtığını açıkladı.

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Koçtaş mağazaları kapılarını açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 24 Mart 2020 tarihinde geçici olarak kapatma kararı aldığı mağazalarını yeniden açtı.

Compass, portföyünü Türkiye’ye taşıyacak!

ABD’de 2007'den beri gayrimenkul danışmanlığında bulunan Çağlar Acar, ülkenin en büyük bağımsız gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Compass’ın portföyünü Türkiye’ye taşıyacak.

Boyner, Adana 01 Burda AVM'de yeni mağaza açtı!

Boyner, Adana 01 Burda AVM'de yeni mağaza açtı. Boyner, Türkiye genelinde 113. mağazasına ulaştı...

KİP Batman ve Sivas’ta mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen erkek moda markaları arasında yer alan KİP, mağazalaşma hamlesinin önemli adımlarından birisi olarak Batman ve Sivas’ta iki yeni mağaza açtı.

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

GUESS Türkiye 5 mağaza açacak!

Türkiye’deki büyümesini devam ettiren GUESS Türkiye 5 yeni mağaza daha açacak. Şirket 2019'da da mağaza açılışlarına devam edecek...

Xiaomi Türkiye'de ilk mağazasını Vadi İstanbul'da açacak!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Türkiye'de ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Firmanın, açılışa özel kampanyalar düzenlemesi bekleniyor.

türkiye koçtaş mağaza sayısı Haberi

türkiye koçtaş mağaza sayısı


Yapı dekorasyon mağazası Koçtaş, Türkiye'deki 42. mağazasını Adana'da açtı.


Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, M1 Merkez AVM'yeki mağazanın açılışında, Koçtaş'ın, içinde bulunduğu sektörün lideri olduğunu ve bu yıl yüzde 10 büyüme hedeflediğini söyledi.


Adana'daki ilk mağazalarını yaklaşık 3 yıl önce açtıklarını, bugün de 8 bin metrekarelik ikinci mağazalarını hizmete sunduklarını anlatan Koç, "Biz, Koçtaş olarak sadece Ankara, İstanbul, İzmir gibi metropollere değil, tüm Anadolu'ya yayılmayı seçtik. Şu an 21 şehirdeyiz. Ülkemiz geliştikçe, gerçek potansiyeline kavuştukça Koçtaş mağazaları da ülke genelinde yayılacak. Adana'da sadece Koçtaş olarak bulunmuyoruz, Koç Topluluğu olarak 8 şirketimizin 267 bayisiyle Adana'da mevcuduz" diye konuştu.


Koç Topluluğu'nun kurucusu Vehbi Koç'un, "Ülkenin her şehrini görmeden yurt dışına çıkma" sözünü hatırlatan Koç, şunları kaydetti:


"O, iş...