06 / 05 / 2024

türkiye kripto parası hacmi

türkiye kripto parası hacmi

Kripto para yatırımları Türkiye genelinde artmaya devam ediyor. Öyle ki üniversite öğrencileri de bu kripto yatırımcıları arasında yer alıyor. 

Türkiye'de kripto para yatırımcı sayısı 4 milyonu geçti!

Türkiye'de kripto paralara olan ilgi her geçen gün artıyor. Ülke genelinde kripto para yatırımcı sayısı 4 milyonu geçti. 

Yabancılar Türkiye'den artık niçin konut almıyor? İşte yanıtı...

Kripto fenomeni Murat Ali Calman yabancıların Türkiye'den artık neden konut satın almadığını açıkladı. Peki yerli yatırımcılar neden yurt dışından konut alıyor? Yabancılar niçin yurt içinden konut kiralıyor? İşte nedenleri...

Türkiye kripto piyasasında Fransa, Almanya ve İspanya'yı bakın nasıl solladı!

Kripto piyasasındaki son gelişmelere göre Türkiye, tüm Avrupa ülkelerinin önüne geçti. Fransa, İspanya ve Almanya'nın geride kalması dikkat çekti. Buna göre Türkiye, kripto paralarda Avrupa'dan önde. Kripto para yatırımcılarına özel hazırlanan yeni rapora göre Türkiye lider durumda.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Türkiye daha öncede açıklamıştı! Amaç yoksullara göndermek

Ekmek zammı tartışmaları yapılırken Bakan Kirişci,yurt dışından gelen tahılın fakir ülkeler için ücretsiz olarak işleneceğini açıklamıştı. Türkiye, Rusya’dan gelecek tahılı parasız işleyerek yoksul ülkelere göndermek için hazırlıkları tamamladığını ilan etti.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye’ye iadesine onay verildi!

Arnavutluk'taki Dıraç Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karara onay verdi.

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye kripto para kullanımında ikinci sırada!

Küresel araştırma şirketi Morning Consult tarafından hazırlanan araştırma raporunda Türkiye'nin kripto para kullanımında ikinci sırada yer aldığı belirtildi.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor..

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak Türkiye'deki faaliyet ve yatırımlarını artırmayı hedefliyor. Ülkemizde blok zincir ekosistemini daha iyi anlatabilmek için gayret ettiklerini bildiren Binance, Türkiye’ye yoğunlaşıyor. İşte haberin devamı…

Yeni kripto borsası Türkiye'de faaliyete başladı!

Çinli spot işlem borsası Gate io, Türkiye’de resmi olarak faaliyetlerine başlamış durumda. 190'dan fazla ülkede 10 milyon kullanıcıya hizmet veren Gate io, Türkiye’deki yatırım ve ofisini bu yıl itibarıyla büyütmeyi amaçlayacak.

Kripto parada bir vurgun daha Şirket Türkiye’de de işlem yapıyordu

Türkiye'de de faaliyet yürüten ve Minex Partner platformuna yüksek kazanç umuduyla paralarını yatıran yüzlerce kişi, paralarını çekemeyince savcılıklara şikayet yağdırdı. 24 hazirandan beri erişim sorunu yaşanırken vurgunun ne boyutlarda olduğu ise bilinmiyor.

Türkiye için tarihi doğal gaz fırsatı: Avrupa Azerbaycan ile anlaştı

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'nın Avrupa'dan doğal gaz parasını rubleyle istemesi krize neden olmuştu. Avrupa kış gelmeden Rusya'nın vanaları kestiği doğal gazı yeniden tedarik etmek için arayışlarını hızlandırdı. Türkiye için tarihi bir fırsat doğdu.

Türkiye'ye doğalgaz için korkutan uyarı! Bu kış çok zor geçecek

Yalnızca Türkiye’nin değil bütün Avrupa’nın önünde, kışa girerken iki önemli sorun olduğunu söyleyen Avdagiç: “Birincisi yakıt bulabilecek miyiz, gaz bulabilecek miyiz? İkincisi bulsak dahi parasını ödeyebilecek miyiz?"

türkiye kripto parası hacmi Haberi

türkiye kripto parası hacmi

Yapılan araştırmaya göre kripto paralar üzerinden zengin olma hayali 15 yaşa kadar indi. Hürriyet'ten Zülal Atagün'ün haberine göre; Türkiye’de de birçok genç kripto para yatırımına dahil oldu. Öğrenciler verilen kredi ve bursları, ailesinin gönderdiği parayı hatta cebinde kalan az miktarda harçlığını kripto paralar için kullanıyor. Uzmanlar “Gençler risk almaktan çekinmiyorlar. Bunun için onları koruyacak etik üst bilinç oluşturulmalı” diyor.

ABD Bankası The Wells Fargo tarafından yaptırılan bir araştırma kripto paralar üzerinden zengin olma hayalinin 15 yaşa indiğini ortaya koyuyor. Sosyal medyada kulaktan kulağa yayılan başarı hikayeleri kısa zamanda çok para kazanma hayallerini dahada büyütüyor ve Türkiye'de de birçok öğrenci bu furyaya kapılıyor. Çok sayıda üniversite öğrencisi, yüksek öğretim için verilen kredi ve bursları, ailesinin gönderdiği parayı hatta cebinde kalan az...