11 / 05 / 2024

türkiye seyehat acentaları

türkiye seyehat acentaları

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB), Turizm Destek Paketi Raporu'na göre,Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri yüzde 3,5 ekside görünürken, Türkiye'ye ocak-şubat aylarında gelen turist sayısı toplamda yüzde 5,4 arttı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

Türkiye Gastronomi Köyü Projesi hayata geçiriliyor!

Sarıyer Bahçeköy Lifepark'da yaklaşık yüz dönüm arazide hayata geçirilecek Türkiye Gastronomi Köyü, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ile entegre çalışacak

Türkiye genelinde 120 lüks otel açılacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği İkinci Başkanı Hasan Erdem, otel yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 120 yeni otelin bu yıl hizmete gireceğini ifade eden Erdem, otel sayısının 627'ye yükseleceğini belirtti.

Başaran Ulusoy: Türkiye dünya çapında kongre merkezi olacak!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, turizmdeki kan kaybını durdurmak için turistlerden alınan ayakbastı parasının kaldırılması ve uçaklara yakıt desteğinin potansiyel ülkeler için de verilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'ye gelen turist sayısı yüzde 5,4 yükseldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB), Turizm Destek Paketi Raporu'na göre,Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri yüzde 3,5 ekside görünürken, Türkiye'ye ocak-şubat aylarında gelen turist sayısı toplamda yüzde 5,4 arttı.

Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 741 bine ulaştı!

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) verilerine göre 10 yıl önce Yunanistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 584 bin iken, bu rakam yüzde 42 artarak 2014'te 830 bine ulaştı.

Türkiye kış turizminde zirveye oynuyor!

Türkiye Seyanat Acentaları Birliği, (TÜRSAB) kış turizmi raporuna göre Türkiye kış turizminde artık zirveye oynuyor. Türkiye, kış sezonunun vazgeçilmezi olan kayak tesislerinde de ilerleme kaydediyor...

Türkiye kayak turizminde ilerleme kaydediyor!

Türkiye Seyanat Acentaları Birliği, (TURSAB) kış turizmi raporuna göre, sömestr döneminde kayak keyfinin maliyeti Kartalkaya'da 5 gecelik 3.200 lira, Fransa Alpleri'nde ise uçak bileti dahil 4 bin lira.

Başaran Ulusoy: Türkiye'ye kimsenin vize koymaya hakkı yok!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy: "Türkiye'ye kimsenin vize koymaya hakkı yok. Türkiye artık vize konulacak bir ülke değil. Benim ülkem bir gün bize vize koyanlara elbette vize koyacak"

Türkiye'de 50 milyar dolarlık turizm geliri hedefleniyor!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) "Gençlik Turizmi 2015 Raporu'na göre,Türkiye 2023 yılında 50 milyon turist ve 50 milyar dolarlık turizm gelirine ulaşmayı hedefliyor...

Türkiye'nin 2023 turizm hedefi!

Modern altyapının gelişmesinden dolayı Türkiye'nin Almanya’da büyüme potansiyeline sahip olduğunu belirten Almanya Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Büchy, Türkiye'nin turizmde 2023 yılı hedeflerine ulaşmasının mümkün olduğunu söyledi.

Brüksel Turizm Fuarı'nda Türkiye standı büyük ilgi gördü!

Bu yıl 56'ncısı yapılan Uluslararası Brüksel Turizm Fuarı ziyaretçilerin akınına uğradı. Turizm Müşavirliği tarafından düzenlenen Türkiye bölümünde, Türkiye'den turistik bölgelerin temsilcileri ve turizm acentaları stant açtı....

Türkiye'nin kongre turizminden aldığı pay arttı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy İstanbul ekonomisinin kongre turizminden aldığı payın arttığını dile getirdi...

türkiye seyehat acentaları Haberi

türkiye seyehat acentaları

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Turizm Destek Paketi Raporu'na göre, Türkiye'ye ocak-şubat aylarında gelen turist sayısı toplamda yüzde 5,4 artarken, Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri yüzde 3,5 ekside görünüyor. 

En büyük kayıp ise yüzde 26,5 ile Rusyada. Türkiye, "Turizm Destek Paketi" ile Rusya pazarındaki kan kaybını yüzde 10-15 seviyelerinde tutmayı planlıyor. Söz konusu ülkeler Türkiye için 8-9 milyar dolarlık gelir ve 10 milyonun üzerinde turist anlamına geliyor. 


Yeni...