">
27 / 09 / 2024

Türkiye Vagon Sanayii A.Ş

Türkiye Vagon Sanayii A.Ş

İSKİ daha önce duyurusunu yaptığı "Melen Projesi 2. Etap İsale Hattı İnşaatı" ihalesini 14 Eylül 2010 tarihinde iptal etti

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

Türkiye’nin ilk uzay sistemleri merkezi açıldı!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) bünyesinde Göktürk-1 Uydu Programı kapsamında kurulan Türkiye’nin ilk Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test (USET) Merkezi hizmete girdi.

Türkiye'nin ilk Uzay Sistemleri Test Merkezi bu ay açılacak!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ bünyesinde Göktürk-1 Uydu Programı kapsamında kurulan Türkiye'nin ilk Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test Merkezi bu ay Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

Türkiye’nin en büyük feribotu Van Gölü'ne indi!

Van Gölü Feribot İşletme Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük feribotu, Van Gölü'ne indirildi. Tatvan İskelesi'ndeki tersanede 4 yılda inşa edilen 7 katlı feribot, 136,5 metre uzunluğa, 24 metre genişliğe ve 50 vagon taşıma kapasite

Milli Tren için geri sayım başladı!

Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. (TÜVASAŞ) Genel Müdürü Erol İnal, 'Milli Tren Projesi'nde imalat sürecinin yakında başlayacağını belirterek, "En geç 2.5 sene içinde milli tren raya konulacak" diye konuştu...

Milli Tren'de sona gelindi!

Türkiye Vagon Sanayii AŞ ( TÜVASAŞ ) Genel Müdürü Erol İnal, "Allah'ın izniyle en fazla 2,5 sene içinde milli tren raya konulacak" dedi.

Milli Tren Projesi için geri sayım başladı!

Türkiye Vagon Sanayii AŞ (TÜVASAŞ) Genel Müdürü Erol İnal, "Milli Tren Projesi"nde imalat sürecinin yakında başlayacağını belirterek, "Allah'ın izniyle en fazla 2,5 sene içinde milli tren raya konulacak" dedi.

İnşaat malzemesi sanayii Türkiye'nin ihracat lideri oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ( İMSAD ) Başkanı Dündar Yetişener, Türkiye inşaat malzemesi ihracatının aynı dönem içinde yaklaşık 21.3 milyar dolar olarak gerçekleştiğini belirtti...

Çin-Türkiye hızlı tren projesi 150 milyar dolara mal olacak!

Çin'in en büyük lokomotif ve vagon üreticisi olan CSR'in başkanı Zhao Xiaoyang, Şincan'dan başlayacak 6000 kilometre uzunluğundaki hızlı tren hattının Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Türkmenistan, İran ve Türkiye'ye uzanacağını kaydetti.

Çin'in hızlı treni Türkiye'ye kadar uzanacak!

Çin'in en büyük lokomotif ve vagon üreticisi olan CSR'in başkanı Zhao Xiaoyang, Şincan'dan başlayacak 6000 kilometre uzunluğundaki hızlı tren hattının Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Türkmenistan, İran ve Türkiye'ye uzanacağını kaydetti.

Çin'den dev Türkiye projesi: Şincan'dan İstanbul'a hızlı tren!

Çin'in en büyük lokomotif ve vagon üreticisi olan CSR'in başkanı Zhao Şiaoyang, Şincan'dan başlayacak 6 bin kilometre uzunluğundaki hızlı tren hattının Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Türkmenistan, İran ve Türkiye'ye uzanacağını söyledi.

Türkiye demiryolunda yatırımın merkezi oluyor!

Türkiye’nin raylı sistem yatırım projeleri, YHT projelerinin ihtiyaçları, 1 Mayıs 2013’te demiryolu taşımacılığının özel sektöre açılmasıyla birlikte çok sayıda lojistik şirketinin vagon siparişlerine başlaması sektörün yolunu açtı...

Yerli tren İzmir-Bandırma seferine çıktı!

Türkiye Vagon Sanayii Anonim Şirketi (TÜVASAŞ) tarafından Adapazarı'nda üretilen ilk yerli dizel tren seti "Anadolu", düzenlenen törenle İzmir - Balıkesir - Bandırma arasında seferlerine başladı...

Türkiye Vagon Sanayii A.Ş Haberi

Türkiye Vagon Sanayii A.Ş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, daha önce duyurusunu yaparak ihaleye çıkardığı, "Melen Projesi 2. Etap İsale Hattı İnşaatı" ihalesini 14 Eylül 2010 tarihinde iptal etti.

Söz konusu ihale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun ilgili maddesine istinaden, İSKİ Yönetim Kurulunun 14 Eylül 2010 tarihli kararı ile iptal edildi. İhaleye ait duyuru, 7 Eylül 2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde yayımlanmıştı.

-İPTAL EDİLEN DİĞER İHALELER-

Bu arada Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. (TÜVASAŞ) ile EÜAŞ Kangal Termik Santrali İşletme Müdürlüğü de açtığı bazı ihaleleri çeşitli nedenlerle iptal etti.

TÜVASAŞ, doğalgazlı ısıtıcı ve üfürücü alımı ile montajı ihalesinde 13 Eylül 2010 tarihinde iptal kararı aldı. İptale gerekçe olarak Kamu İhale Kanununun ilgili maddelerine aykırılık tespit edildiği gösterildi. Söz konusu ihaleye ait duyuru, 3...