28 / 04 / 2024

türkiye yalıtım sektörü 2013

türkiye yalıtım sektörü 2013

Yalıtım sektörü her yıl % 25 - 30 büyüme gösteriyor. 10 yılda 350 milyon dolardan 5 milyar dolar büyüklüğe geldi. Yasalar yalıtımı zorunlu hale getirdi. Bu gelişme sektöre muazzam bir pazar açtı.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, beyaz eşya, tekstil sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.

Borsada en çok kazandıran sektör belli oldu

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 8.523,74 puandan girdi. Bankacılık endeksi yüzde 0,16 ve holding endeksi yüzde 0,13 artış görüldü. Tüm sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,36 ile spor olarak kaydedildi.

Tarım sektöründen tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarım sektörü, 16 milyar 627 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatını gerçekleştirdi.

Tarım sektöründen 14 milyar 58 milyon dolarlık ihracat!

Tarım sektörü, 14 milyar 58 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını gerçekleştirdi.

Tarım sektöründen ihracatta ocak rekoru kırıldı! İşte o sektörler…

Tarım sektörü, 2 milyar 875 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracatına ulaştı. 2022'de ihracat rekorlarına imza atan tarım sektörü, bu yıla da yükseliş eğilimine devam etti.

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Türkiye’deki kripto para sektörüyle ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı!

Bu sene yaşadığı şiddetli dalgalanmalarla dünya genelinde birçok yatırımcının hızla uzaklaştığı, bazılarının ise çok temkinli yaklaştığı kripto sektörüyle ilgili yapılan araştırmada ilginç veriler ortaya çıktı.

Tarım sektöründen tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatı…

Tarım sektörü, 27 milyar 525 milyon dolar ile tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatını gerçekleştirmiş oldu.

Tüm Celenes ürünlerine yüzde 50 indirim! İşte Watsons 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Watsons, indirimlerine devam ediyor. Şimdi tüm Celenes ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı var. İşte Watsons 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Watsons’ta tüm Maybelline ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin beğenilen mağazası Watsons sonbaharda da sevenlerini unutmadı. Watsons tüm Maybelline ürünlerinde tam yüzde 50 indirime gitti. Peki Watsons mağazalarında hangi sevilen Maybelline ürünleri yer alıyor? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

D&R’da tüm elektronik ürünlere özel indirim başladı! D&R 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kültür, sanat ve eğlence dünyasına ait pek çok içerik ve ürünleri bulabileceğiniz D&R’da okula dönüş kampanyasına ek tüm elektronik ürünlerde indirim başladı.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

türkiye yalıtım sektörü 2013 Haberi

türkiye yalıtım sektörü 2013


Yapı kimyasalları sektöründe önemli gelişmeler var. Manzarayı İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan, şöyle özetledi: “İç pazar çok dinamik. 10 yıl önce 350 milyon şimdi 5 milyar dolar. 10 kattan fazla büyüme olmuş. Her yıl yüzde 25 - 30 büyüyor. Krizde bile büyüdü. Malzeme üreticileri ve uygulamacılar olarak büyüklüğü kayıtlı kayıtsız 5 milyar dolar civarında. Satılan ürün 10 kat büyüyebilir, 100 milyon metrekarelere çıkabilir, pazar 40 - 50 milyar dolara ulaşabilir.  Şimdi kentsel dönüşüm başladı. Yabancılar yıllar önceden bunu gördü, pazara girdi. El değiştiren şirketler var.  İzocam satıldı (2006) Marshall satıldı. İtalyanlar Mapei’yi satın aldı. Kalekim’e yıllardır büyük ilgi var ama şirketin öyle bir niyeti yok. Koramic, Eczacıbaşı ortaklığıydı, yüzde 50 payı da yabancı ortak aldı. Yeni satın alma girişimleri var....