30 / 04 / 2024

türkiyede en az bir kez konaklanması gereken oteller

türkiyede en az bir kez konaklanması gereken oteller

ABD'li bir sitenin "en az bir kez konaklanması gereken oteller" listesinde, Çırağan Sarayı ve Kapadokya'dan bir otel de yer aldı. Business insider sitesi, "dünya genelinde herkesin hayatında en az bir kez konaklaması gereken 50 otel" bir seçki hazırladı.

Yap-işlet-devret projelerine bütçeden en az 37 milyar lira ödenecek!

Açıklanan rakamlara göre yap-işlet-devret projelerindeki işletmeci firmaların garanti gelirleri 2024 yılının Ocak ayında yıllık yüzde 86 yükseliş gösterdi. Söz konusu projeler için bütçeden bu sene en az 37 milyar TL ödeme yapılacak.

Benzine en az 2.25 TL, motorine de 2.10 TL zam geliyor! Sürücüler yarın tabelalar değişecek! 

Benzin ve motorinde yeni yılın ilk zammı yolda. Akaryakıt fiyatlarına otomatik ÖTV artışı sebebiyle en az 2 TL zam yapılması bekleniyor. İşte detaylar...

Benzin ve motorine ÖTV zammı geliyor: En az 2,75 TL!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilikle vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre benzin ve motorine en az 2,75 TL zam gelmesi bekleniyor.

Milletvekili Genç: 'Asgari ücret en az 20 bin lira olmalı!'

2024 Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, asgari ücretin en az 20 bin Türk Lirası olması gerektiğini söyledi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Asgari ücret en az 15 bin TL olacak! Milyonların beklediği haber geldi! Asgari ücretliler dikkat!

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü 2024 yılında yapılacak olan zamma çevrildi. Asgari ücretle çalışan vatandaşlar ''2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret yeni yılda ne olur?'' sorularını araştırırken Ekonomist Muhammet Bayram'dan asgari ücret '' en az 15 bin TL olacak'' açıklaması geldi.

İŞKUR ile en az ilkokul mezunu binlerce personel alınacak! Sınavsız mülakatsız şartları karşılayan hemen işe başlayacak!

Milyonlarca kişiye gelir kapısı imkanı sağlayan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni ilanlarını yayımladı. Bu kapsamda en az ilkokul mezunu 34 bin 529 beden işçisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

İŞKUR, en az ilkokul mezunları için 34.529 beden işçisi pozisyonunda alım yapıyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), en az ilkokul mezuniyet şartıyla 34.529 beden işçisi pozisyonu için alım yapacağını duyurdu. Başvuru koşulları ve alım ile ilgili diğer bilgiler yayımlanan ilanda belirtildi. İşte İŞKUR'dan yapılan son personel alım detayları haberin devamında...

AFAD, 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alıyor! KPSS'den en az 60 puan almış olmak yeterli! Aman kaçırmayın!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartıyla 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Kriz eğitim sektörünü vurdu: En az 3 bin okul kapanacak

Okullardaki yüksek fiyatlardan sonra özel okullara olan talep düştü. Konuyu değerlendiren ÖZDEBİR Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay bu sene en az 3 bin okulun kapanacağı öngörüsünde bulundu.

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

türkiyede en az bir kez konaklanması gereken oteller Haberi

türkiyede en az bir kez konaklanması gereken oteller


ABD'li bir sitenin "en az bir kez konaklanması gereken oteller" listesinde, Çırağan Sarayı ve Kapadokya'dan bir otel de yer aldı Business insider sitesi, yaz yaklaşırken okuyucularına "dünya genelinde herkesin hayatında en az bir kez konaklaması gereken 50 otel" adıyla bir seçki hazırladı. "Rüya gibi tatil geçirmek isteyenler için" yorumuyla sunulan sıralamada birinciliği Singapur'daki 57 katlı Marina Bay Sands Otel aldı. Listede Türkiye'den de 2 otel kendine yer buldu. 


Kapadokya'da kayaların içine oyulmuş Gamirasu Cave Hotel, listede 14. sıraya yerleşti. 


İstanbul'daki Çırağan Sarayı Kempinski Otel ise listede 36. sırada yer aldı. Listedeki diğer oteller arasında zebralarla birlikte kahvaltı imkânı sunan Küçük Mombo Kampı, Dubai'deki Burj Al Arab, 6 bin dönüm arazi üzerine kurulu Yeni Zelanda'daki Kauri Cliffs, içki, kumar ve gösteriş vaateden...