19 / 05 / 2024

türkiyede girişimcilik

türkiyede girişimcilik

‘Yılın Girişimcisi’ yarışmasında BayDöner’in kurucuları Levent Yılmaz ve Feridun Tuncer, birinci seçildi. BayDöner, haziranda Monte Carlo’ daki 'Dünyada Yılın Girişimcisi' yarışmasında Türkiye’ yi temsil edecek...

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

KOSGEB, Deprem Bölgesinde Faaliyet Gösteren İşletmelere Özel Girişimcilik Desteği Sunuyor!

KOSGEB, girişimcilere destek sağlama çabalarını sürdürerek yeni bir girişimcilik desteği programının duyurusunu gerçekleştirdi. Detaylar ise şu şekildedir...

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Kahraman tarafından kuruldu.

Girişimcilik ekonomisine faiz ve resesyon freni! Hangi sektör ne kadar yatırım aldı?

2022 yılının 3. Çeyreğinde Türkiye Startup Ekosisteminde, toplamda 74 girişim, 202 farklı yatırımcıdan 97 milyon dolar yatırım aldı. Bu çeyrekle birlikte 2022 yılında şu ana kadar 232 yerli girişim toplamda 1,49 milyar dolar yatırım toplamış oldu. 

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Meral Öztunç tarafından kuruldu.

Türkiye'nin 11 ilinde başlıyor! İş arayanlar için fırsat ayağa geldi tarih açıklandı

Türkiye'nin 11 ilinde Sosyal Girişimcilik ve Geçim Kaynağı Tesisleri başlığı altında atıl tesisler yenilenecek. En az 7 bin kişinin faydalanabileceği 70 tesis canlandırılacak. Bakanlık, belediyeler ve kalkınma ajansları çalışmalara destek verecek. İşte detaylar..

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Mek Girişimcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Girişimcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Emre Kabahor tarafından kuruldu.

Nesa Girişimcilik Emlak İnşaat Maden Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesa Girişimcilik Emlak İnşaat Maden Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Satılmış Özmay tarafından kuruldu. 

Selçuk Girişimcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Girişimcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Selçuk tarafından kuruldu.

türkiyede girişimcilik Haberi

türkiyede girişimcilik


HÜRRİYET’in EY ile birlikte gerçekleştirdiği ‘Yılın Girişimcisi’ yarışmasında BayDöner’in kurucuları Levent Yılmaz ve Feridun Tuncer, birinci seçildi.


BayDöner, haziranda Monte Carlo’daki ‘Dünyada Yılın Girişimcisi yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek. Jüri Başkanı Hanzade Doğan Boyner, “Türkiye’de bir girişimci ruh olduğu artık uluslararası platformlarda da dikkat çekiyor” diye konuştu.


HÜRRİYET’in EY (Ernst & Young) ile birlikte Türkiye’de bu yıl 9’uncusunu düzenlediği ‘Yılın Girişimcisi’ yarışmasında ‘BayDöner’in kurucuları Levent Yılmaz ve Feridun Tuncer birinci oldu. CNN Türk ve Endeavor’ın katkılarıyla gerçekleşen yarışmanın ödül töreni, önceki gece Çırağan Sarayı’nda yapıldı. Kazananın son dakikaya kadar açıklanmadığı görkemli gecede, finale kalan tüm girişicimlerin heyecanı dikkat çekti. Birinciliği göğüsleyen BayDöner’in kurucularının yanı sıra diğer finalistler, Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu, Doğuş Çay Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Karakan, Logo...