20 / 05 / 2024

türkiyede işçilerin iş güvenliği

türkiyede işçilerin iş güvenliği

Türkiye ayağı Kariyer.net tarafından yürütülen "Global İşgücünün Şifresi" Araştırması Türkiye sonuçları açıklandı.İş arayanlara hangi ülkelerde çalışmak istedikleri ve hangi faktörlerin onları yurtdışında çalışmak için motive ettiği soruldu.

Veysel Bakgör: 2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak!

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Gazbeton üreticileri sürdürülebilir Türkiye için hedef belirledi!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD tarafından düzenlenen SBE16 İstanbul - Akıllı Metropoller Konferansı’na katılarak “Sürdürülebilir Türkiye” için hedeflerini anlattı.

İzmir Büyükşehir, kamulaştırmalar için 35 milyon TL harcadı!

Tarihi yapıların restorasyonu için 55 milyon lira, arkeolojik kazıların önünü açan kamulaştırmalar için de 35 milyon lira harcayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7 ören yerinde devam eden arkeolojik kazılara da yaklaşık 8.5 milyon TL destek verdi.

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu!

İçinde 5 milyon cilt kitabın bulunacağı Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu. Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyüğü olacak kütüphane, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın halka açık üçüncü binası olacak.

3. Havalimanı için yakıt çiftliği inşa edilecek!

İstanbul 3. Havalimanı için 210 milyon liralık yatırımla 300 bin metreküp kapasiteli yakıt çiftliği inşa edilecek. Proje için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) başvurusunda bulunuldu.

Tek-Art İnşaat'tan kar dağıtım işlemleri bildirimi!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş. kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin bildirimi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Senegal'den Türk iş adamlarına yatırım çağrısı!

Senegal Başbakanı Dionne: "Türk halkı, kardeş halkımızdır. Senegal'in kapıları Türk iş dünyasının yatırımcılarına sonuna kadar açık" dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin halk toplantısı 8 Eylül'de!

8 Eylül günü İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından yapılması planlanan “İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları” projesi için halkın katılımı ile toplantı düzenlenecek.

Arnavutköy Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş., Arnavutköy'de İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Durusu Mahallesi'nde yapılacak.

Rusya inşaat sektöründe Türkler'i tercih ediyor!

KPMG Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri Türk Masası Başkanı Karakaş, "İnşaat, Türk şirketlerin rakiplerinden daha güçlü oldukları ve Rusya’nın da Türkler'i tercih ettiği bir sektör. " açıklamasında bulundu.

Kentsel dönüşüm Türkiye için bir devrim!

Areon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz kentsel dönüşümün Türkiye için adeta bir devrim niteliğinde olduğunu söyledi. Yılmaz, kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması için uzlaşmacı olmaları gerektiğini bildirdi.

Salih Bezci: Dış politikadaki olumlu gelişmeler Türkiye için umut verici!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, dış politikadaki olumlu gelişmelerin Türkiye için umut verici olduğunu söyledi.

türkiyede işçilerin iş güvenliği Haberi

türkiyede işçilerin iş güvenliği

Türkiye ayağı Kariyer.net tarafından yürütülen "Global İşgücünün Şifresi" Araştırması Türkiye sonuçları açıklandı. İş arayanlara hangi ülkelerde çalışmak istedikleri ve hangi faktörlerin onları yurtdışında çalışmak için motive ettiğinin sorulduğu araştırmadan, Türkiye için çıkan en çarpıcı sonuç dünya genelinde 7. sırada olan iş garantisi konusunun Türkiye’de 2. sırada gelmesi. İşini sevmek ve takdir edilmek ise dünyanın her yerinde en büyük motivasyon kaynağı.


Dünya çapında lider İnsan Kaynakları sitelerinden oluşan, online işe alım ağı The Network ve dünyanın lider yönetim danışmanlığı firmalarından The Boston Consulting Group (BCG) tarafından tüm dünyada gerçekleştirilen; Kariyer.net’in de Türkiye ayağını yürüttüğü "Global İşgücünün Şifresi" Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Araştırma 189 ülkede 200.000'den fazla farklı sektörlerde mühendis, işçi, doktor, kamu çalışanları gibi farklı iş gruplarına yapılan anket ve bu ankete...