29 / 04 / 2024

türkiyede yapılan gayrimenkul fuarları

türkiyede yapılan gayrimenkul fuarları

Malezyalı firma Kuala Lumpur Metropolitan'ın 'yüzen evi' Eylül'de düzenlenecek Realistexpo Fuarı ile Türkiye'ye geliyor.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 80,3 oranında yükseldi

Türkiye’de geçen sene trafiği kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki seneye oranla yüzde 80,3 yükselerek 2 milyon 290 bin 280 oldu. Bu dönemde 31 bin 721 taşıtın ise kaydı silindiği belirtildi. Böylelikle trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı 2 milyon 258 bin 559 artış gösterdi.

Tüp fiyatlarına zam yolda! Yapılan güncelleme ve markaların fiyatları...

Tüp fiyatlarında bir güncelleme daha yapıldı. Yapılan bu güncelleme sonrasında Aygaz, İpragaz, Bizimgaz tüp rakamlarında değişikliğe gidildiği kaydedildi. İşte tüp fiyatlarındaki son durum ve haberin detayları...

TÜİK açıkladı! Türkiye'de trafiğe kaydı yapılan her 9 otomobilden 1 tanesi elektrikli...

Türkiye'de bu yılın ekim ayında trafiğe kaydı gerçekleştirilen her 9 otomobilden 1'i elektrikli araçlardan oluştuğu kaydedildi. Buna göre, ayda trafiğe kaydı yapılan 75 bin 494 otomobilin 8 bin 340'ını elektrikli araçlardan oluştuğu bildirildi. İşte ayrıntılar...

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Dünya genelinde girişimlere yapılan yatırımlar düşerken, Türkiye’de özellikle oyun ve fintek girişimlerine yapılan yatırımlarda rekor kırıldı. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki fintek şirketlerinden bir veya birkaç unicorn çıkması bekleniyor.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Berkay Pekgöz tarafından kuruldu.

Avrupa'nın en çok altın madenciliği yapılan ülkesi Türkiye'de uzmanlar ikiye ayrıldı! Altın mı, çevre ve insan mı?

Avrupa kıtasında en çok altın madenciliği yapılan ve 19 adet aktif altın madeni bulunan Türkiye'de, altın madenciliği tartışmaları yeniden alevlendi. Uzmanlar, altın madenciliğinin çevreye ve halk sağlığına olan etkilerine ilişkin konuştu...

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlar ve dağıtımları TBMM'de!

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlara ve bunların vatandaşlara dağıtımı TBMM gündemine taşındı.

2020'de Türkiye'de yabancı gayrimenkul yatırımı 3,9 milyar dolar oldu!

Türkiye'de yatırım yapan yabancılar en çok gayrimenkul alanında yatırım yaptı. Ülkede yapılan gayrimenkul yatırımları 3,9 milyar oldu. 

2020'de yapılan 8 ulaştırma ihalesinin sonucu ne oldu?

2020'de ulaştırma alanında yapılan 12 ihalenin 8'inin sonuçlarının hala açıklanmadığını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ihaleler için şeffaflık çağrısında bulundu. 

Yapılan gayrimenkul bağışı geri alınır mı?

Posta yazarı Tamer Heper bir okuyucusunun 'Dede tarafından toruna yapılan bağış, dede öldükten sonra geri alınabilir mi? ' sorusunu yanıtladı.

türkiyede yapılan gayrimenkul fuarları Haberi

türkiyede yapılan gayrimenkul fuarları

Dünyanın gayrimenkul devleri eylülde İstanbul'dda düzenlenecek Realistexpo ile Türkiye'ye gelecek. Atılım Fuarcılık tarafından organize edilen Realistexpo'ya katılacak uluslararası firmalar arasında Fortune International Realty, Related Cervera, The DYL Group, Key International, Prodigy International, The Related Group, The Codina Group, CBRichard Ellis Latin America'nın yanı sıra İspanya'dan Grupo Mall, Grupo Olloqui, Grupo TM Inmobiliario ve Reyal Urbis yer alıyor.

Malezyalı firmanın projesi

Fuarın en ilginç konuklarından biri ise "The Banyan Curve Water Homes" projesiyle tüm dünyada büyük ilgi gören Malezyalı Kuala Lumpur Metropolitan firması. Firma, su üzerinde yüzen evleri fuarda Türk yatırımcılara tanıtacak. Türkiye'nin uluslararası arenada en büyük fuarlarından olmaya aday Realistexpo...