07 / 05 / 2024

türkiyede yeni açılacak avm ler

türkiyede yeni açılacak avm ler

Birleşik Markalar Derneği Başkanı Sami Kariyo, Türkiye'nin son 8 yıldır en fazla alışveriş merkezi yatırımı yapan ülkelerden biri olduğunu hatırlattı.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Hangi YHT hattı ne zaman açılacak? Ulaştırma Bakanı açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çalışmaların hız kesmeden devam ettiği hızlı tren hatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki hangi yüksek hızlı tren hattı ne zaman açılacak? İşte detaylar...

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Atatürk Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

Pandemi nedeniyle yapımında bazı gecikmeler yaşanan Atatürk Kültür Merkezi 2021 yılında hizmete açılacak. Yeni yapılan çevre düzenlemesiyle AKM estetik bir bütünlüğe kavuşacak.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

2020'de 7 yeni şehir hastanesi açılacak!

Türkiye sağlık alanındaki en önemli yatırımlarına 2020 yılında kavuşacak. Bu yıl 7 ilde bulunan 7 dev sağlık kampüsü hizmete açılacak.

AVM'ler yeni düzenlemeler ile açılacak! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele için kapanan alışveriş merkezleri bu ay yeni bir düzenle açılacak. Açılan mağazalarda herkes tek bir hat üzerinde yürüyecek. Raf raf gezme ya da geriye dönme yok. Eğer sosyal mesafe korunmazsa da alarmlar çalacak

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi yarın açılacak. "Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olma" niteliği taşıyan, 7 gün 24 saat hizmet verecek kütüphaneden yararlanmak isteyen yeni kimlik kartı sahibi TC vatandaşları, işlem yapmadan kütüphaneye giriş yapabilecek...

İstanbul'da 2021'de 5 yeni metro açılacak! 

İBB 2021 yılında 5 yeni metro hattı açacak. Peki yeni açılacak metrolar nereden geçecek? Ev alacaklar nereye yatırım yapmalı? İşte detaylar...

Türkiye'de 2020 sonunda kaç AVM açılacak?

Türkiye genelindeki AVM sayısı Ocak 2020 itibariyle 436'ya ulaştı. Peki 2020 sonunda kaç AVM açılacak? İşte yanıtı...

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

13 binin üzerinde market açılacak, 60 zincir kapanacak!

Türkiye'de market zincirleriyle ilgili hazırlanan rapora göre 2026'ya kadar 13 binin üzerinde yeni market açılacak. 60 market zincirinin de önümüzdeki 7 sene içinde kapanması bekleniyor.

türkiyede yeni açılacak avm ler Haberi

türkiyede yeni açılacak avm ler


Morale ihtiyacımız olduğu şu günlerde Birleşik Markalar Derneği Başkanı Sami Kariyo'ya kulak vermekte yarar var. Kariyo, Türkiye'nin son 8 yıldır en fazla alışveriş merkezi yatırımı yapan ülkelerden biri olduğunu hatırlattı. 


AVM'lerin çoğunda mağazaların yüzde 75'inin Türk markalarına ait olduğunu belirtti. Kariyo, bunun dünyada az rastlanan bir durum olduğunu da vurguladı. Kariyo'nun başkanı olduğu BMD bünyesindeki 150 marka, 47 milyar dolarlık bir ticaret hacmi yaratıyor, 350 bin kişiyi istihdam ediyor. Türk markaları 140 ülkede 4 bini aşkın mağazası var. Sadece Rusya'da dernek üyesi 33 markanın 560 mağazası...