20 / 05 / 2024

türkiyedeki termal tesisler

türkiyedeki termal tesisler

Dünya Yaşlılık Derneği (DÜYADER) Başkanı Umut Çınar yaptığı açıklamada, DÜYADER ve Japon-Türk Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Vakfı arasında, sağlık turizmi alanında Japonya'nın başkenti Tokyo'da protokol imzalandığını belirtti.

CarrefourSA’da kışa özel fırsatlar başladı! Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’dan resmen rafları boşaltacak yeni indirim kampanyası geldi. CarrefourSA’da Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 27 Kasım 2023 fiyat listesi...

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Türk mühendisleri dünyanın en iyisi olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi!

Türk mühendisleri, teknolojinin en uç unsurlarını kullanarak sahip olduğu özellikler ile sınıfında 'dünyanın en iyisi' olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi.

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

İzotermo Termal Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotermo Termal Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Beydağı ve Muhammet Semih Kaya imzasıyla kuruldu.

Karahayıt, Termal Kür Merkezi ile cazibe merkezi olacak!

DENİZLİ Valisi Ahmet Altıparmak, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye yakınlığı ve termal su kaynakları ile fiziksel tedavi amaçlı gelen turistlere hitap eden Karahayıt Mahallesi'nin bölgenin yenilenecek vizyonu ile termal turizmin merkezi olacağını söyledi.

Fenerbahçe Todori ve İncek Tesisleri satılacak mı?

Kanarya'da mali sıkıntılara çözüm bulmak için başkan Aziz Yıldırım geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Tüm şubeler, tesisler, çalışanlar ve sporcuların ele alındığı toplantıdan radikal kararlar çıktı.

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

Kütahya Yıldırım Beyazıt Vakfı arsasına termal otel geliyor!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yıldırım Beyazıt Vakfı'nın 2 arsasını 45 yıllığına yapım karşılığı kiraya verecek. Ticaret alanı imarlı arsalardan biri üzerinde 308 odalı 5 yıldızlı termal otel yaptırılacak.

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

türkiyedeki termal tesisler Haberi

türkiyedeki termal tesisler


Yaşlı Japonlar, şifayı ve huzuru bulmak üzere 2015'in ilk aylarından itibaren Türkiye'ye gelmeye başlayacak. 


Dünya Yaşlılık Derneği (DÜYADER) Başkanı Umut Çınar yaptığı açıklamada, DÜYADER ve Japon-Türk Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Vakfı arasında, sağlık turizmi alanında Japonya'nın başkenti Tokyo'da protokol imzalandığını belirtti.  


Protokolün, Türkiye ve Japonya arasında sağlık turizmi alanında ciddi adımların atılmasına katkı sağlayacağını ifade eden Çınar, imzaladıkları protokolle aynı zamanda Türkiye'nin sağlık turizminde ön plana çıkarılacağını söyledi. 


Çınar, dünyanın bir çok ülkesinde kaliteli bakım ve sağlık hizmeti arayışında olan yaşlılar bulunduğunu, bu nedenle sağlık turizmi alanında ileri yaş grubundakilere yönelik hizmetlerin önemli yer tuttuğunu anlattı. 


Japonya'da da yaşlıların ucuz ve nitelikli sağlık hizmeti almaya önem verdiklerini belirten Çınar, Türkiye'nin sağlık turizmi alanındaki potansiyelinin, yabancıların sağlık alanında aradığı üst düzey hizmeti karşılayabilecek...