03 / 05 / 2024

Turkland Bank gayrimenkulleri

Turkland Bank gayrimenkulleri

Turkland Bank'ın dün 10 ilde 21 gayrimenkul satış ihalesi gerçekleşti... Turkland Bank müzayede sonucu İstanbul, Düzce ve Erzurum olmak üzere 3 adet gayrimenkulün satışı gerçekleşti.

Turkland Bank ihalesi bugün saat 14.00'te! 10 ilde 21 gayrimenkul!

Turkland Bank'ın 10 ilde satışa çıkacak 21 gayrimenkulünün ihalesi bugün saat 14.00'te gerçekleşecek. Turkland Bank ihalesine konu gayrimenkullerin fiyatları 20 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Turkland Bank, 10 ilde 21 gayrimenkulü 15 Nisan'da satıyor!

Turkland Bank, 10 ilde 21 gayrimenkulünü açık arttırma usulü ile satışa çıkarıyor. 15 Nisan'da düzenlenecek müzayede kapsamında gayrimenkullerin fiyatları 20 bin TL'den başlıyor 17 milyon TL'ye kadar çıkıyor

Bank Asya: Faaliyetlerimiz kesintisiz sürüyor!

Bank Asya, "Bankamızı ödeme güçlüğü içerisine düşürme planı yapan çevrelere rağmen, bankamız müşterilerine karşı olan yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edecektir" açıklamasını yaptı. Hisseler bugün de yüzde 10 kayıpla açıldı

Bank Asya yüzde 11.3 kayıpla açıldı!

7 Ağustos tarihinde sırası işleme kapatılan ve bugün yeniden işlem görmeye başlayan Bank Asya, yüzde 11.3 düşüşle taban fiyat olan 1,10 liradan açıldıBank Asya hisseleri bugün birinci seans itibariyle işleme açılacak

Özelleştirme İdaresinin 4 ildeki gayrimenkulleri için hangi şirketler teklif verdi?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Antalya Muratpaşa, Karaman Merkez, Kocaeli Kandıra ve İstanbul Çatalca'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın gayrimenkulleri için hangi şirketler teklif verdi?...

BDDK'dan Bank Asya'ya şok!

Alınan bilgiye göre, Kurul, faaliyetlerinde bir süredir sorun yaşadığı iddia edilen Bank Asya'nın durumunu görüştü. Kurul, Bankacılık Kanunu'nun ilgili hükümleri uyarınca, Bank Asya'nın, 70. madde kapsamına alınmasını kararlaştırdı.

Moody's'ten Bank Asya'ya not indirimi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Asya Katılım Bankası'nın (Bank Asya) uzun vadeli mevduat notunu "B2"den "Caa1" e indirdi, ayrıca bu notu da negatif izlemeye aldığını bildirdi. Bankanın finansal güçlülük notu da "E+" dan "E"ye düşürüldü

Halk Sigorta ve Halk Emeklilik hisse paylarını Halk Bank A.Ş'ye devretti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yapılan ayzılı açıklamaya göre Halk Sigorta ve Halk Emeklilik hisse paylarını Halk Bank A.Ş'ye devretti.

Moody's, Bank Asya'nın vadeli mevduat notunu düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Asya Katılım Bankası'nın (Bank Asya) uzun vadeli mevduat notunu "Ba2"den B2"ye indirdi. Kuruluş ayrıca, bankanın finansal güçlülük notunu da "D-"den "E+"ya düşürdü

Bank Asya'ya resmi teklif yok!

Asya Katılım Bankası'nın (Bank Asya), imtiyazlı hisselerinin satın alınması görüşmelerini başlatacak resmi teklif yapılmayacağının anlaşıldığını bildirdi. Ziraat Bankası görüşmeleri bugün itibariyle sonlandırılmasına karar verildiğini bildirdi.

Ziraat Bankası, Bank Asya'dan vazgeçti!

Katılım bankası kurma çalışmaları yapan Ziraat Bankası, Bank Asya ile yaptığı resmi olmayan satın alma görüşmelerini bankanın öncelikleriyle uyumlu olmadığı gerekçesiyle sonlandırma kararı aldı.

Vakıflar, 2 il 7 ilçedeki gayrimenkulleri 27 Ağustos'ta kiraya veriyor!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü; İstanbul Üsküdar, Beykoz, Ümraniye, Kadıköy, Pendik, Maltepe ve Kocaeli İzmit 'teki gayrimenkulleri kiraya veriyor. İhaleleri 27 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bank Asya konut kredisi faiz oranları Ağustos 2014!

Bank Asya Konut Finansmanı Ürünleri ile kira öder gibi ev sahibi olabilir. Ayrıca düşük kar oranları ve esnek ödeme planları ile geri ödemelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

T-Bank'ın 32. Şubesi, Levent'te açıldı!

Temel hedefi; uzun vadeli bakış açısıyla paralel, müşterilerinin bankacılıkla ilgili ihtiyaçlarına özel hizmet anlayışı ile cevap vermek olan T-Bank, 32. şubesini İstanbul'un en önemli lokasyonlardan biri olan Levent Çarşı'da hizmete açtı.

Sinpaş GYO Marmaris gayrimenkulleri güncellenen değerleme raporu yayınlandı!

Sinpaş GYO Anonim Şirketi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde güncellenen Marmaris gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı.

Turkland Bank gayrimenkulleri Haberi

Turkland Bank gayrimenkulleri

Turkland Bank dün 10 ilde 21 gayrimenkulü satışa çıkarmıştı. Bu gayrimenkuller İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Antalya, Düzce, Eskişehir, Erzurum, Kocaeli ve Konya'da yer alıyordu. 


Müzayede sonucu İstanbul, Düzce ve Erzurum olmak üzere 3 adet gayrimenkulün satışı gerçekleşti. Bursa Foamline Bursa Sünger Fabrikası'nın ise satışı gerçekleşmedi. 


Söz konusu gayrimenkuller arasında dubleks daire, dubleks villa, depolu dükkan, fabrika, konut, dükkan, arsa ve tarla yer alıyor. 


http://www.eskidji.com/


Kübra...