29 / 04 / 2024

türkler karadağ konut

türkler karadağ konut

Era Gayrimenkul'ün yaptığı araştırmaya göre, Türklerin Karadağ'daki konut yatırımı ivme kazanırken Türkiye'deki kurumsal gayrimenkul danışmanlık markaları da bu ülkeye özel tanıtım etkinlikleri gerçekleştiriyor.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Türkler, konutta rotalarını Londra'ya çevirdi! Türklerin alımları yüzde 30-50 oranında arttı!

Türkiye’de yükselen konut fiyatlarının yanı sıra geri dönüş süreleri de uzayınca yatırımcıların rotası Londra’ya kaydı. Ağırlıkla Londra’dan yatırım amaçlı konut alan Türkler, Hong Kong ve Çinlilerin ardından en fazla alım yapanlar arasında 3’üncü sıraya yerleşti. 

Türkler Karadağ'da yıllık bin adet konut alıyor!

Karadağ Türk İşadamları Derneği Kurucu Başkanı İsmail Oğuz Güvenç, 2015 yılı sonunda 8 olan Türklerin Karadağ'da kurduğu firma sayısının 2019 sonu itibarıyla 4 bini aştığını dile getirerek, "Türkler yıllık bin adet konut alıyor" dedi...

Türklerin Karadağ’dan aldığı konut sayısı 1500'ü aştı!

Era Gayrimenkul'ün yaptığı araştırmaya göre, Türklerin Karadağ'daki konut yatırımı ivme kazanırken Türkiye'deki kurumsal gayrimenkul danışmanlık markaları da bu ülkeye özel tanıtım etkinlikleri gerçekleştiriyor.

Türklerin Karadağ'daki konut yatırımı 22 kat arttı!

Türkler, Balkanların yükselen yıldızı Karadağ'da en çok konut alan ikinci millet oldu. Türklerin bu ülkede konuta ödediği rakam 3 senede 22 kat arttı.

Türkler Karadağ’a göç ediyor!

Avrupa Birliği (AB) üyeliğine girmesi planlanan Karadağ’da Tük akını yaşanıyor. Ülkede 7 günde 800 Euro’ya oturma ve çalışma izni alınabiliyor.

Türkler Karadağ'dan ev alıyor!

Son 15 yıldır ciddi yatırım kaynağına dönüşen gayrimenkul sektöründe Türk yatırımcıları rotasını Karadağ'a çevirdi. Son zamanların en karlı ülkesi olarak öne çıkan ülkede yatırımlar 13 yılda geri dönüşüm sağlıyor.

Avrupalı Türkler 200 milyonluk konut alacak!

Sabah Gazetesi'nin inşaat sektörünün devlerini Avrupalı Türkler'le bir araya getirdiği etkinliğin ikinci durağı Köln oldu. 

Türkler 3+1 daireleri tercih ediyor!

Konut arayışında yeniliği seven Türk halkı, konut arayışında en çok 3+1 daireleri tercih ediyor. 

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

Türkler yurt dışından 20 milyar dolarlık konut aldı!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, darbe girişimi sonrasında Türk vatandaşlarının yurt dışından gayrimenkul alımı yaptığını söyledi. Keçeli, “Türkler Londra, Lizbon gibi şehirlerde yaklaşık 20 milyar dolarlık gayrimenkul aldılar.” iddiasında bulundu.

Türkler konut yatırımı için dümeni ABD'ye kırdı!

Türkler’in ABD’ye gayrimenkul yatırımları son bir yılda hızla yükseliyor. Türkler, Florida’nın en gözde müşterileri oldu.

türkler karadağ konut Haberi

türkler karadağ konut

Türklerin Karadağ'daki konut yatırımları son yıllarda önemli oranda arttı. Era Gayrimenkul tarafından yapılan açıklamaya göre, Avrupa Birliği ile 33 fasılın 32'sini açan, para birimini avroya çeviren Karadağ'a yabancıların ilgisi her geçen sene artıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yabancıların 2016 yılında 133 milyon avroluk gayrimenkul alımı yaptığı ülkede, bu rakam geçen yıl 200 milyon avroya yaklaştı. Sadece Türklerin son 3,5 senedeki alım tutarı ise 50 milyon avroyla zirve yaptı.

Türklerin, 2018 yılunda 2016 yılına göre konut alım tutarı 40 kat artarken, son 3,5 senede alınan konut sayısı 1500 adedi aştı. Türkler, emlak alımında, Rusya’dan sonra ikinciliğe çıktı.

Yaşanan bu yükseliş, Türkiye'deki kurumsal gayrimenkul danışmanlık markalarının da dikkatini çekti. Karadağ emlak piyasası özelinde ayrı bir çalışma başlatan Era Gayrimenkul ve diğer kurumsal gayrimenkul danışmanlık markaları, tüketiciler için...