07 / 05 / 2024

Türkler Londrada gayrimenkul yatırımı mı yapıyor

Türkler Londrada gayrimenkul yatırımı mı yapıyor

Lonra'daki emlak piyasasını anlatan Land Securities Konut Direktörü Tom Eshelby, önümüzdeki beş yıl içinde Londra'da gayrimenkul değerlemesinin yüzde 20-25 oranında artacağını söylüyor.

Türkler Londra'da büyük ve gösterişli daireleri tercih ediyor!

Londra, dünyanın dört bir yanından yatırımcıların ofis ve konut yatırımı yaptığı metropolde birbirinden lüks gayrimenkul projeleri bulunuyor. Türkiye'den de Londra'ya rağbet gösteren çok sayıda işadamı ve sanatçının olduğu biliniyor.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel R Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu revizesi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporu revizesini yayınlandı...

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel D Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu revizesi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, D Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporu revizesi yayınlandı...

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 ada 1 parsel, R Blok 1. ve 3. bağımsız bölüm değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisi imar planı askı süresi doldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Almanlar 12 yılda yapamadı! Türkler 42 ayda bitirdi!

Almanlar BER havalimanını 12 yılda hizmete açamazken, Türkler 42 ayda dünyanın en büyük havalimanını inşa etti…

Azeriler Türkiye’den gayrimenkul alıyor!

Türkiye’de üç yılını tamamlayan Pasha Bank Genel Müdür Cenk Eynehan, Azerbaycanlı yatırımcıların ve Azerilerin Türkiye’de gayrimenkul yatırımına yöneldiğini anlattı. Eynehan, Türkiye’nin bölgedeki en cazip ülke olduğuna vurgu yaptı. 

Avrupalı Türkler 200 milyonluk konut alacak!

Sabah Gazetesi'nin inşaat sektörünün devlerini Avrupalı Türkler'le bir araya getirdiği etkinliğin ikinci durağı Köln oldu. 

Türker Proje Gayrimenkul Kartal arazisi imar planı askıda!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin Kartal arazisine ait 1/5000 Merkez Nazım İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Türker Proje Gayrimenkul Kartal arazisini aylık 62 bin TL'ye kiraya verdi!

Türker Proje Gayrimenkul Kartal arazisinin içinde bulunduğu bölgenin imar sürecinin halen devam ediyor olması nedeni ile arazinin bir kısmını 1 yıllığına MSS Lojistik Otomotiv Turizm’e kiraladı.

Türkiye'de gayrimenkulü olan Katar vatandaşları meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Türkiye'de gayrimenkulü olan Katar vatandaşlarına ve bu gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Taşcıer sorularını Bakan Soylu'ya iletti.

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

Gurbetçi Türkler memleketinden ev alıyor!

Yurt dışında çalışan ve döviz kazanan Gurbetçi Türkler, gayrimenkul yatırımını Türkiye'ye yapıyor. Yükselen dolar ve euro kuru sektörde avantaja dönüştü.

Türkler Londrada gayrimenkul yatırımı mı yapıyor Haberi

Türkler Londrada gayrimenkul yatırımı mı yapıyor

LONDRA'NIN yatırım açısından dikkat çeken bölgelerinden biri Victoria. İngiliz Residential by Land Securities şirketi, Kings Gate ve inşası devam eden The Nova Building projeleriyle bölgenin popülerlik algısını ikiye katlamış durumda. Kings Gate Londra'da en lüks 10 proje arasında gösteriliyor. Türkiye'den de projeyle ilgilenen yatırımcılar var. Türklere şimdiden 10 milyon pound değerin üzerinde ev satışı gerçekleşmiş durumda. 


Land Securities Konut Direktörü Tom Eshelby ile projeyi tanıtmak üzere geldiği İstanbul'da buluşuyoruz. Hem şehirden hem de projeye gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getiriyor. Eshelby, Kings Gate ve The Nova Building projelerinin getirişi yüksek projeler olduğunu söylüyor. Önümüzdeki beş yıl içinde Londra'da gayrimenkul değerlemesinin yüzde 20-25 oranında artacağını söyleyen Eshelby, Fortune Türkiye'ye projelere dair detayları anlattı. 


Residential by Land Securities Londra'da ne kadar bir süredir lüks...