17 / 05 / 2024

türkmenistan kimya sanayi tesisleri

türkmenistan kimya sanayi tesisleri

Japonya'nın dev şirketleri, Türkmenistan'da doğalgaz ve kimya sanayi tesislerini inşa edecek. Bazı projelerini Türk şirketleri ile hayata geçirecek olan Japon şirketlerin inşa edeceği tesislerin maliyeti 10 milyar doları bulması bekleniyor...

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Kağıt Reklam Organizasyon Metal İnşaat Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Glasmıt Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glasmıt Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  400  bin TL sermaye bedeli ile Hakan Oğuz Çaltuluoğlu tarafından kuruldu.

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Bilgiç tarafından kuruldu.

Ülküm Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Mühendislik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülküm Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Mühendislik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tırpan tarafından kuruldu.

Nisa İnşaat Malzemeleri Pazarlama Yapı Taahhüt Reklam Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa İnşaat Malzemeleri Pazarlama Yapı Taahhüt Reklam Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu. 

Kld İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kld İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Ali Türkdoğan imzasıyla kuruldu.

Soilid İnşaat Tünelcilik Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Soilid İnşaat Tünelcilik Kimya Sanayi Anonim Şirketi, Mehmet Fatih Önsoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, İstasyon Yolu Sokak'ta kuruldu.

ZRM İnşaat Taahhüt Metal Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZRM İnşaat Taahhüt Metal Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Güngör tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Türkmenistan'da inşaat yatırımları toplam 51 milyar dolar!

Türkmenistan'da ülkenin yeniden kalkınması, sanayi sektörünün güçlendirilmesi, sosyal amaçlı tesislerin inşası için büyük miktarlarda yatırım gerçekleştiriliyor. Son yıllarda inşaat sektörüne yaptığı yatırımın 51 milyar doları bulduğu belirtildi..

Türkmenistan’ın en büyük sanayi tesisi açıldı!

Türkmenistan'da Türk şirketleri tarafından inşa edilen yeni sanayi tesisleri Gurbanguli Berdimuhamedov'un katılımıyla hizmete açıldı. Rönesans Holding tarafında kurulan 1.1 milyar dolarlık amonyak ve üre fabrikası faaliyete başladı.

Türk müteahhitlerin Türkmenistan’daki projeleri hizmete açıldı!

Türkmenistan’da Türk şirketleri tarafından inşa edilen yeni sanayi tesisleri, Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov’un katılımıyla hizmete açıldı. Türk müteahhitleri, Türkmenistan'da yaklaşık 11 milyar dolarlık iş almıştı.

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ürüt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Eyüp, Yeni Mahalle'de kuruldu.

türkmenistan kimya sanayi tesisleri Haberi

türkmenistan kimya sanayi tesisleri
Doğalgaz zengini ülkesi Türkmenistan ile teknoloji ülkesi Japonya'ya güçlerini birleştiriyor. Japonya'nın dev şirketleri, Türkmenistan'da doğalgaz ve kimya sanayi tesislerini inşa edecek.
Bazı projelerini Türk şirketleri ile hayata geçirecek olan Japon şirketlerin inşa edeceği tesislerin maliyeti 10 milyar doları bulması bekleniyor.

Japon şirketler, Türkmenistan'da inşaat alanında lider konumda olan Türk şirketleri ile ortaklaşa dev doğalgaz ve kimya sanayi tesislerini hayata geçirecek.
Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un geçtiğimiz günlerde Japonya'ya gerçekleştirdiği 3 günlük resmi ziyaret kapsamında doğalgaz ve kimya sanayi tesislerin inşaatına yönelik dev anlaşmalara imza atıldı. Türk şirketlerinden Rönesans Holding ile Çalık Holding, dev yatırım pastasından payını aldı.

Rönesans, Japonlar ile birlikte benzin, sülfürik asit, sodyum sülfat ve deterjan üretim tesislerini inşa edecek. Çalık Holding'in bünyesindeki Gap İnşaat ise amonyak ve üre üretim fabrikası...