27 / 04 / 2024

Türkmenistan Ticaret ve Dış Ekonomik İlişkiler Bakanlığı

Türkmenistan Ticaret ve Dış Ekonomik İlişkiler Bakanlığı

Türkmenistan'ın Hazar denizi kıyısındaki Avaza Turizm bölgesinde Türk iş adamları tarafından inşa edilen otel ve sanatoryum Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov tarafından hizmete açıldı

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hk Karadağ İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Karadağ tarafından kuruldu.

Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata Paçalı ve Abdülkerim Paçalı ortaklığında kuruldu.

Watt Solutıons Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş kuruldu!

Watt Solutıons Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirtaş, Tahsin Tekin ve Sezai Arabacı ortaklığında kuruldu. 

Ant İnvest Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ant İnvest Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cansu Torun tarafından kuruldu.

Hasan Seyrek İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Seyrek İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Seyrek tarafından kuruldu. 

Korhan Emlak Yönetim İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Korhan Emlak Yönetim İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdulkadir Koraz tarafından kuruldu. 

Monad Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Monad Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Simgenur Soyak tarafından kuruldu.

YPU Yapı Proje Uygulama İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YPU Yapı Proje Uygulama İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Timurlenk Akkurt tarafından 6 milyon TL sermaye ile 14 Nisan'da Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Morbasan Sokak'ta kuruldu.

Axis Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axis Yapı İnşaat Emlak Taahhüt Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Oğuz Ergün, Kadriye Gedik ve Mahmut Gedik ortaklığıyla 75 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

End Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Akaryakıt Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

End Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Akaryakıt Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Siyahtaş tarafından 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile kuruldu...

Türkmenistan Ticaret ve Dış Ekonomik İlişkiler Bakanlığı Haberi

Türkmenistan Ticaret ve Dış Ekonomik İlişkiler Bakanlığı

İlk olarak Türk Çizgi Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Bereket Oteli, Devlet Başkanı Berdimuhamedov'un da katıldığı törenle hizmete açıldı. Renkli görüntülere sahne olan açılış töreni halk oyunları gösterileriyle başladı. Daha sonra açılış kurdelesini kesen Berdimuhamedov, otel odalarını gezdi ve devlet yetkililerinden otel hakkında bilgi aldı. 

     

Türk şirketi tarafından 35 milyon dolara inşa edilen otel, mimarisiyle dikkat çekiyor. Otel hakkında bilgi veren Çizgi Mühendislik Şirketi yöneticisi Bülent Özcan, 250 kişi kapasiteli otelin özel bir mimariye sahip olduğunu belirterek, Türkmenistan'ın geleneksel özelliklerini ve motiflerini de yansıtmaya çalıştıklarını söyledi. 

    

Dünya standartlarına uygun olarak 5 yıldızlı otellerin özelliklerini taşıyan, aqua park'ları ve ilginç havuzlarıyla turistlere hizmet verecek olan otel Türkmenistan Ticaret ve Dış Ekonomik İlişkiler Bakanlığına inşa edildi. 

     

     

-Hazar'ın...