29 / 06 / 2024

türkmenistanda bedava arsa

türkmenistanda bedava arsa

Türkmenistan bedava arsa dağıtacak. Türkmenistan hükümetinin 35 bin 671 hektar arsayı vatandaşlara bedava dağıtacağı açıklandı. Açıklamayı, Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov’ un video konferans ile gerçekleştirdi...

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı!

Kayseri'de bulunan yeni satış ofisini hizmete açan Nef Arsa'nın tüm lokasyonlarında yüzde 0,99 faizli banka kredisi fırsatı ve 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

Amerika, Asya, Avrupa ve Türkiye gibi pek çok yerde milyonlarca kişi sonı zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi ile savaşırken, ABD'de kimi kasaba ve şehirlere taşınmak isteyenlere hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

Belediyeden akaryakıt istasyonu imarlı arsa!

Ardahan Belediye Başkanlığı Ardahan Otbiçen Köyü'nde yer alan akaryakıt istasyonu alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 922 metrekare alana sahip.

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Konutta arsa krizi! Türkiye'de arsa maliyeti rekor seviyede! 

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut üretiminde arsa maliyetine dikkat çekerek, Türkiye'nin arsa maliyeti en yüksek ülke olabileceğini belirtti...

Arsaya talep patladı! İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri! 

Son dönemlerde arsalara olan talep patladı. Milyonlarca kişi arsa yatırımı için uygun illeri ve uygun fiyatlı arsaları araştırıyor. İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri..

Memiş Kütükcü: Bedelsiz arsa tahsisi uygulaması ticarete can suyu olacak!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, OSB'lerde arsa tahsis uygulamasının ticaret açısından can suyu niteliğinde olacağını dile getirdi.

Kayseri'de yatırımı yapana bedava arsa!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah, bugünkü yazısında Kayseri'de otomotiv yatırımı yapana bedava arsa verildiğini, 3.5 milyon metrekarelik bölümün yatırımcı beklediğini belirtti.

Türkiye İş Bankası'ndan arsa finansmanı!

Türkiye İş Bankası, arsa sahibi olarak yatırım gerçekleştirmek isteyen kişiler için arsa finansmanı sağlıyor.

Gurbetçi vatandaşlar Türkiye’den arsa alıyor!

Döviz fiyatlarındaki artışa duyarsız kalmayan yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlar Türkiye’den arsa ve gayrimenkul alımları yapmaya başladı.

Çinliler Türkiye'de arsa arıyor!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) Başkan Yardımcısı Muharrem Yamaç Çinliler’in Avrupa ve Afrika’ya lojistik sıkıntısını aşmak için ‘harıl harıl’ Türkiye’de ortak ve arsa aradığını belirtti.

türkmenistanda bedava arsa Haberi

türkmenistanda bedava arsa

Türkmenistan hükümetinin 35 bin 671 hektar arsayı vatandaşlara bedava dağıtacağı açıklandı.


Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov’un video konferans ile gerçekleştirdiği toplantıda, Türkmen vatandaşlarına 35 bin 671 hektar arsanın konut yapmak için dağıtılacağı belirtildi.


Vilayet valileri tarafından arsa dağıtımına ilişkin sunulan projeyi değerlendiren Devlet Başkanı Berdimuhamedov, projeyi onayladı.


Dağıtılan arsalara yapılması öngörülen konutların modern olması gerektiğine dikkat çeken Türkmen Lider, yeni yerleşim birimlerinin altyapısının da eksiksiz tamamlanması gerektiğini ifade etti. Berdimuhamedov,  bu yerleşimlerde okul, sağlık ocağı, kültür evi gibi tesislerin de inşa edilmesi gerektiğini vurguladı.


Yeni evli çiftlere aile başına 1,6 veya 2,4 dönüm arsa verileceği belirtilirken, proje kapsamında konut inşa edecek olan vatandaşların uzun vadeli kredilerden faydalanabileceği bildirildi.


Böyle bir proje ülke genelinde son olarak 1993 yılında...