29 / 04 / 2024

Türksat Uydu Haberleşme e fatura

Türksat Uydu Haberleşme e fatura

"Elektronik Fatura Kayıt Sistemi" protokolü ve şirketin geliştirdiği entegrasyon kapsamında Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ, yeni başlattığı e-fatura uygulamasıyla yılda 2900 ağacın kesilmesinin önüne geçmiş olacak.

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

TÜRKSAT 6A'da sona gelindi! Ne zaman fırlatılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A uydusunun 2024 yılının mart ayında yerde teslimini planladıklarını, haziran ayı içinde de fırlatma işlemlerini gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

TÜRKSAT personel arıyor! TÜRKSAT hangi kadrolarda personel alımı yapacak? İşte detaylar!

TÜRKSAT yeni personellerini aradığını duyurdu. TÜRKSAT, personel alımı için başvuru şartlarını ve detaylarını da kamuoyuyla paylaştı. İşte detaylar!

Şehirlerarası yolculuk hayal oldu! Yüzde 33 zam geldi!

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) fiyat değişim raporuna göre, ulaştırma ve haberleşme harcamaları grubundan şehirlerarası otobüs bileti ücretine yüzde 33,06 zam geldi. İşte detaylar…

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Türksat Kablonet’ten yılın internet kampanyası! 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internetiniz olsun

Türksat Kablonet, yılın son tarifsiz internet kampanyasını duyurdu. Sizde 5O TL’den başlayan fiyatlarla sınırsız internete sahip olabilirsiniz. İşte detaylar…

TÜRKSAT duyurdu! 73 farklı iş grubundan en az lise mezunu yüksek maaşla personel alacak! Başvurular başladı...

TÜRKSAT 73 farklı meslek branşından 200'e yakın personel alacağını ilan etti. Peki TÜRKSAT personel alımının detayları ne oldu? İşte 2022 TÜRKSAT personel alımına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma projelerine tarihi imzalar attık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, 2021'de ulaştırma ve haberleşme projelerine tarihi imzalar attıklarını dile getirerek"Ana vatan, mavi vatan ve uzay vatanda prestijli projeleri hayata geçirdik." şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul'da kazı çalışmaları başlıyor!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak isimlendirilen Kanal İstanbul'da kazı çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Kanal İstanbul uluslararası kalkınma projesidir!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası'nda önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin önemine değindi. 

Türksat Uydu Haberleşme e fatura Haberi

Türksat Uydu Haberleşme e fatura



AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Türksat, kablo yayıncılık (Kablo Tv, Teledünya, Uydunet) hizmetleri için isteyen müşterilerine e-fatura göndermeye başladı.


Türksat ile Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan "Elektronik Fatura Kayıt Sistemi" protokolü ve şirketin geliştirdiği entegrasyon kapsamında, bu ay itibariyle talepte bulunan müşterilere "e-fatura" gönderildi. 


Elektronik Belge Yönetim Sistemi (Belgenet) hizmetinin ardından başlattığı e-fatura projesiyle doğaya katkı anlamında önemli bir adım atan Türksat, müşterilerin tamamına e-fatura gönderilerek, ayda 240, yılda 2 bin 880 ağacın kesilmekten kurtarılmasını hedefliyor.


Şirket, söz konusu hizmetleriyle aynı zamanda 11. Uluslararası Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası'nda ortaya konan "Yeşil Bilişim" ve "Temiz Çevre" hedeflerinin uygulamaya geçmesine de katkı sağlamayı amaçlıyor.


İnternetten "online.turksat.com.tr" adresinden veya "444 0 126" nolu çağrı merkezi aranarak e-faturaya geçiş işlemi...