02 / 05 / 2024

TürkSMD ödül töreni

TürkSMD ödül töreni

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım'da!

TuREEFF Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

Emlağın En’leri Ödül Töreni 19 Eylül'de!

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreninde emlak sektörünün başarılı isimlerini ödüllendirecek.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

Kartal En Sitesi temel atma töreni 29 Eylül'de!

Kartal Belediyesi'nin tarafından gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları kapsamındai 29 Eylül Cuma günü Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan En Sitesi için temel atma töreni düzenlenecek.

Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen organizasyonda 27 emlak ofisi ödüle değer görüldü.

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

TürkSMD ödül töreni Haberi

TürkSMD ödül töreni

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini bulacak. Cosentino’nun ana sponsorluğunu gerçekleştireceği Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin organize ettiği törende 5 ayrı kategoride ödül verilecek.

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikte; TSMD Mimarlığa Katkı Ödülü, TSMD Yapı Ödülü, TSMD Büyük Ödülü, TSMD Basın Yayın Ödülü ve TSMD Jüri Özel Ödülü verilecek.

Ankara Pia Sera’da gerçekleştirilecek olan törende, mimarlık ofislerinin dışında yapı sektöründeki yatırımcı, müteahhit, mühendis-müşavir ve yapı malzemesi üreticileri gibi farklı paydaşlar buluşacak. Yapı sektörü için seçkin bir buluşma özelliğine sahip olan etkinlikte akademisyenler, kamu kurumları ve yerel yönetim temsilcileri de bulunacak.

Gerekli hazırlıklar tamamlandı

Bu sene 14’üncüsünü gerçekleştirdikleri mimarlık ödülleri için heyecanlı olduklarını belirten TürkSMD Başkanı Ali Osman Öztürk, “TürkSMD olarak mimarlık mesleğinin öne aldığı değerlerin...