16 / 06 / 2024

Turkuaz Seramik fiyat

Turkuaz Seramik fiyat

Doğanın değişimi ve yaz mevsiminin gelişiyle yeniden canlanan doğa, günümüzün yeni ev anlayışı ile birleşerek banyo tasarımlarını farklı bir boyuta taşıyor

İnşaat sektöründe şaşırtan gelişme: Fiyatlar bu kez yükselmedi düştü!

İnşaat maliyetlerindeki artış sık sık gündeme gelirken şaşırtan bir gelişme yaşandı. 360 TL olan seramik fiyatı 260 TL'ye indi. Yaşanan durumu resmi X hesabından paylaşan yazar Barış Soydan, Avrupa'daki durgunluk nedeniyle büyük düşüş olduğunu belirtti.

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Arzum Ar684 seramik tabanlı ütünün fiyatı resmen çakıldı! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Ütü, evlerin olmazda olmaz küçük ev aletlerinden olduğu gibi ayrıca, iş yerlerinde de sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Giysilerin pürüzsüz görünmesinde son derece önemli bir yeri olan ütü konusunda büyük bir adım atan Arzum, Ar684 seramik tabanlı ütüyü cazip fiyatla satışa çıkardı.

A101’de Regal çay makinesi 739 TL’ye, tam yağlı beyaz peynir 77,50 TL’ye, seramik tabanlı ütü 399 TL’ye düştü!

20 Temmuz itibarıyla A101’de pek çok alanda indirimli ürünler satışa çıkacak. Buna doğrultuda, Regal çay makinesi 739 TL’ye, tam yağlı beyaz peynir 77,50 TL’ye, seramik tabanlı ütü 399 TL’ye düştü. İşte 20 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne özel porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi! 4 parça kahve takımı 97 TL'ye düştü!

Migros'ta 147 adet porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi. Peki, Migros'ta kampanyalı ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

4 yıl garantili Arzum Olivya Seramik Tabanlı Ütü indirimde! Bu indirim kaçmaz! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler, Arzum AR684 Olivya 2400W Seramik Tabanlı Ütü hepsi burada internet sitesinde yüzde 27 indirimle satışta. Peki ürünün indirimli fiyatı ne kadar?

Arnica Flora Seramik Taban Ütü 2000 W 899 TL! Özellikleri nedir? En uyguna nereden alınır? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Seramik tabanı ve güçlü buharı sayesinde daha az çabayla daha iyi ütüleme sonucuna ulaşmak Arnica flora seramik taban ütü ile mümkün hale geliyor.

Arzum Olivya seramik tabanlı ütü ŞOK Market'te uygun fiyata satışta! İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi

Arzum Olivya Seramik Tabanlı ütü ŞOK Market raflarında uygun fiyata satışa sunulacak. Peki, Arzum Olivya Seramik Tabanlı ütü ne kadar, kaç TL? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market'te 6 taksit fırsatı geliyor! Seramik tabanlı ütü 419 TL, Çaykur çay 22 TL! ŞOK 24 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 24 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler yer aldı? ŞOK Market kataloğundaki ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı 2. Kısım fiyat listesi!

Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşayacağı Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı 2. Kısım fiyatları 175 bin TL'den başlıyor..

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı fiyat ve ödeme planı!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yüzde 10 peşin indirimi de devam ediyor...

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat!

Sur Yapı Antalya projesinin 1.105 daireden oluşan Turkuaz etabı satışa çıktı. Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyatları 192 bin TL'den başlıyor....

Turkuaz Seramik fiyat Haberi

Turkuaz Seramik fiyat

Modern ve bir o kadar güçlü tasarımlarıyla vitrifiye sektöründe fark yaratan Turkuaz Seramik, yaz esintilerini taşıyan yeni koleksiyonu ile banyolara değer katmaya devam ediyor. Yumuşak tasarımları ve geometrik formu ile hayallerdeki banyoları tasarlayan Turkuaz Seramik, Noura Serisi ile kullanıldığı mekâna yaz mevsiminin canlılığını taşıyor.



Noura serisi geometrik tasarımı ve yumuşak hatları ile banyolara farklı bir görünüm kazandırıyor.


Aydınlık ve ferah bir görünüm için beyazın saflığı ile yaz renklerinden oluşan ahşabın sıcaklığının yansıtıldığı banyolar Noura serisi ile farklı bir formla buluşuyor.


Tasarımda yumuşak geçişlere sahip lavabo hazneleri, geometrik dış hatlar ile modern bir görünüme kavuşurken, dış hatlara uygun tasarlanan iç hazne ile muhteşem bir kontrast oluşturuyor. Etajerli ve ayaklı lavabolara sahip seri görünümü ile banyolara mutlu bir yaz hikayesi yaşatıyor.


80x35, 60x30, 60x48 ebatlarında...