16 / 05 / 2024

Türkyıl Yapı iletişim

Türkyıl Yapı iletişim

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim!

Selçuklu-Taşyapı Koşuyolu Koru Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Koşuyolu Koru Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor...

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Vav Yapı V75 Residence iletişim!

Vav Yapı V75 Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Konya'da yükselen V75 Residence projesi 2017 yılının yazında teslim edilecek...

Türkyıl Yapı iletişim Haberi

Türkyıl Yapı iletişim

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 3-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4.hertürlü inşaat yapı de dekorasyon malzemesi alımı, satımı,ihracat ve ithalatını yapmak 5- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur...